Vind jouw toekomstige werkgever

Als student binnen de Talent Pool wil je natuurlijk snel aan de slag op de IT-arbeidsmarkt. Je wordt opgeleid tot een zogenaamd tekortberoep, oftewel een beroep waar op dit moment veel vraag naar is. Dat betekent dat het als oriënterende student vooral belangrijk is om na te denken over de vraag: bij wat voor soort werkgever zou ik willen werken?

Op deze overzichtspagina vind je alle werkgevers die verbonden zijn aan de NOVI Talent Pool. Als je klikt op één van de werkgevers, kom je uit op de betreffende company page. Daar vind je meer over de organisatie, de cultuur, hun omgang met nieuw talent en uiteraard de vacatures. Ook vind je daar de contactpersoon voor die organisatie. Die kun je gewoon binnen de Teams omgeving van de Talent Pool een berichtje sturen.

Alles
Development
Security
Business

NOVI Hogeschool

Een geweldige kickstart voor je IT-carrière bij de snelst groeiende IT-opleider van Nederland.

Educatie Scale-up Utrecht Hybrid

Copernicus

Al meer dan 20 jaar zijn wij dé specialist als het gaat om uitdagingen op integratie gebied.

IT MKB Hoofddorp Hybrid

Brunel

Een krachtig, wereldwijd netwerk dat de meest getalenteerde en ervaren specialisten verbindt met zowel hedendaagse als pionierende projecten.

Arbeidsbemiddeling Corporate Amsterdam Hybrid

GTS Online

GTS Online staat met hun eigen Cloudplatform garant voor goed en veilig databeheer voor middelgrote ondernemingen.

IT MKB Veenendaal Hybrid

Social Brothers

Social Brothers focust zich op het verder helpen van klanten binnen de digital marketing, design, development en innovatieve oplossingen.

Marketing/Development Scale-up Utrecht Hybrid

YER

YER is een arbeidsbemiddelaar in Nederland, België en de VS met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden. YER biedt een Talent Development Programma voor DevOps en Data en Security.

Arbeidsbemiddeling Corporate Amsterdam Hybrid

ITQ

ITQ is het het best gecertificeerde VMware bedrijf van EMEA en in de top 3 van de wereld.

IT Startup Beverwijk Hybrid

The Solutionz Group

IT-recruiters die werken vanuit de overtuiging en ervaring dat het anders moet. Voor werkgevers én werknemers.

Arbeidsbemiddeling Scale-up Utrecht Hybrid

Valori

Valori gelooft dat in een wereld die zo afhankelijk is van betrouwbare informatie en technologie, het inbouwen van integrale kwaliteit in informatiesystemen, inclusief het borgen ervan, cruciaal is om zorgeloos te innoveren.

QA Testen Utrecht Hybrid

Sogeti

Sogeti is een multi IT-specialist in applicatiebeheer en management van. De oplossingen van Sogeti voor mobiel werken, security de cloud en business intelligence dragen bij aan het realiseren van de strategische doelstellingen van haar klanten in de grootzakelijke markt.

Software testing Corporate Vianen Hybrid

Secwatch

All-in analyse, detectie en beveiliging tegen cybercriminaliteit door ethische hackers.

Cybersecurity MKB Almere Hybrid

100%EMAIL

100%EMAIL is een jong, maar zeer ervaren e-mailmarketing bedrijf dat in korte tijd al een bijzonder respectabele klantenlijst heeft opgebouwd met o.a.: ABN Amro, T-Mobile, Mollie, Carglass, NRC, Porsche, Robeco en vele anderen.

Marketing Automation Scale-up Rotterdam Op locatie

QISS IT

Bij QISS IT richten we ons op young professionals. Wij begeleiden je bij jouw ontdekkingsreis in de arbeidsmarkt op onze manier. Betrokken en persoonlijk.

IT MKB Den Haag Hybrid

Green Road Equipment

Green Road Equipment BV (GRE) is in 2020 opgericht en richt zich op de ontwikkeling van emissie loos bouwmaterieel ten behoeve van de infra-bouwsector.

Grond-, weg- en waterbouw Startup Mook Op locatie

Hogeschool Utrecht

Wij verbinden studenten, onderzoekers en organisaties om samen vorm te geven aan de wereld van morgen.

Educatie Utrecht Hybrid NGO

42

Maatwerk software dat de vraag achter de vraag beantwoordt en doet wat ervan verwacht wordt: de business ondersteunen als fundament voor de toekomst.

Development MKB Zoetermeer Hybrid

Capgemini

Capgemini is een wereldwijde, maatschappelijk verantwoorde en multiculturele marktleider met 300.000 mensen in bijna 50 landen. Als strategisch partner ondersteunt Capgemini organisaties bij hun transformatie door gebruik te maken van de kracht van technologie.

IT Corporate Utrecht Hybrid