Bootcamp: Data Engineer Altijd al gedroomd van een baan in de IT? Dan is dit het moment om er voor te gaan. Op dit moment schreeuwt de markt om talentvolle mensen. NOVI kan helpen jouw IT-carrière een vliegende start te geven. De NOVI Bootcamp voor Data Engineers leidt je op tot junior professional in de Data Science. Daarnaast kunnen we je met één van onze partners ook direct aan een baan helpen.

Download brochureAdviesgesprek Aanvragen

 • Zo snel mogelijk aan de slag

  In de bootcamp leren we je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan als junior Data Engineer. In een periode van 6 maanden krijg je intensief les, maar ga je ook met je groepsgenoten al aan de slag met echte praktijk cases. Zo simuleren wij de omgeving waar je na je bootcamp aan de slag kunt gaan en leer je samen werken.

  Samen met jou bepalen we hoe jouw opleiding eruit zal komen te zien.

 • Hbo-functiecertificaat

  De bootcamp Data Engineer is onderdeel de van de Hbo-opleiding ICT. Dat betekent dat alle vakken op hbo-niveau verzorgd zullen worden. Na een succesvolle afronding van de eindopdracht krijg je een hbo-functiecertificaat. Hiermee kun je aan potentiële werkgevers laten zien dat je over alle competenties van een junior Data Egineer beschikt.

 • Subsidies en Financieringen

  Er zijn verschillende subsidieregelingen waarvan je gebruik kunt maken voor de financiering van de opleiding. Wil je weten welke regelingen voor jou van toepassing zijn? Neem dan vooral contact met ons op.

Kenmerken

 • Duur
  6 maanden
 • Punten
  60 ECTS
 • Collegegeld
  € 5.500,- per jaar
 • Financiering
  Levenlanglerenkrediet tegen 0% rente
 • Start
  2 keer per jaar
 • Locatie
  Utrecht & Maastricht

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Voor wie? De bootcamps zijn bedoeld voor verschillende doelgroepen:

Zit jij ‘between jobs’ dan kan een bootcamp als deze uitkomst bieden. In de kortst mogelijke periode wordt jij klaar gestoomd voor een carrière met veel perspectief. Bij de keuze voor bootcamp profielen zijn we uitgegaan van functies in de IT waar op dit moment de meeste vraag naar is.

Bedrijven ervaren vaak dat de studenten die van school komen beperkte kennis hebben van de situatie bij bedrijven. Wij helpen je in een korte periode relevante competenties en skills eigen te maken, zodat je direct aan de slag kunt.

Zit je op een dood spoor bij jouw werkgever? Vraag dan of je mag instromen in één van onze bootcamps. Hiermee update je jouw kennis en kun je aan de slag in een rol met veel perspectief voor de toekomst.

Wij werken samen met mooie organisaties: Want samen met deze werkgevers zorgen we ervoor dat professionals elke dag stappen kunnen maken in hun carrière.


Toelatingseis

Om tot de opleiding te worden toegelaten, beschik je minimaal over een van de volgende diploma’s: Mbo(niveau 4), Havo of Vwo.

Ook toelaatbaar zijn houders van een, al dan niet in Nederland afgegeven, diploma dat bij ministeriële regeling is aangemerkt als tenminste gelijkwaardig aan een van deze drie diploma’s.

Ben je 21 jaar of ouder en beschik je niet over het vereiste diploma, dan kun je de zogenaamde 21 plus toets afleggen. Deze toets stelt vast of je het voor de opleiding benodigde instroomniveau beheerst en bestaat uit onderdelen als rekenen, logica en Nederlands tekstbegrip. De toets duurt ongeveer 3 uur en wordt op afspraak bij NOVI afgelegd. Een voldoende resultaat voor deze toets leidt tot vrijstelling van de diploma eis. Ook de succesvolle afronding van een 21 plus toets aan een andere geaccrediteerde opleiding leidt tot deze vrijstelling.

Meer weten?

Download onze brochure en lees het nog eens rustig na. Bij vragen zijn we tijdens kantoortijden telefonische bereikbaar op (030) 711 5615.

Download Brochure