IT

Sogeti

Sogeti is een multi IT-specialist in applicatiebeheer en management van. De oplossingen van Sogeti voor mobiel werken, security de cloud en business intelligence dragen bij aan het realiseren van de strategische doelstellingen van haar klanten in de grootzakelijke markt. Op het gebied van software testen is Sogeti marktleider zowel wereldwijd als in Nederland.

 

In het kort

Sector

IT

Soort bedrijf

Corporate

Standplaats

Vianen

Manier van werken

Hybrid

Onze cultuur

Passie voor het vakmanschap zit in de genen van 2500 Sogetisten werkzaam dichtbij de klant. Onze klanten behoren tot de top-200 van het Nederlandse bedrijfsleven. Sogeti is onder meer te vinden bij overheden, banken en verzekeraars, alsook in de detailhandel, logistiek en luchtvaart. Sogeti Nederland B.V. maakt deel uit van de wereldwijde Sogeti groep met zo’n 20.000 IT-professionals in 15 landen met meer dan 100 vestigingen in Europa, de VS en India.

Eigenaarschap

 

Toegewijd

 

Vindingrijk

 

Wat hebben wij nieuw talent te bieden?

Ben je recent afgestudeerd en heb je affiniteit met de IT? Dan zit je bij ons op de juiste plek. Als starter ligt de wereld aan je voeten. In wat voor omgeving sla jij het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven wij je graag de kans om daar achter te komen. Sogeti biedt je daarvoor een grensverleggend programma aan. Met als hoogtepunt: een unieke business course van de Ohio University uit de Verenigde Staten. Hoe cool is dat?

 

Een vliegende start

Met de business course van de Ohio University maak je niet alleen kennis met Sogeti, de universiteit biedt je óók een kennismaking met jezelf. Naast vakmanschap vinden we het belangrijk dat je als persoon ontwikkelt. Kies je voor Sogeti, dan kies je dus voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De basisopleiding aan de Ohio University is bekroond met een Program Excellence Award door de Higher Education Association.

IT-traineeship bij Sogeti

Na de Ohio Business Course krijg je een vakinhoudelijke basisopleiding. Deze basisopleiding is ingericht op de door jouw gekozen expertise: Software Testing (Test automation Engineering, BI testing, SAP testing), Business Analist of Project Management Officer (PMO). Binnen deze expertises ga jij je verder ontwikkelen door middel van het behalen van certificaten, volgen van trainingen en sparren met professionals. 

Ontdek je ambities

Heb jij nog niet zo scherp waar jij nou echt happy van wordt? Heb je geen IT-opleiding, maar wel affiniteit met de IT? Dan gaan we samen de zoektocht aan en ontdekken waar jouw ambities liggen, waar jij echt vrolijk van wordt en waar jij een echte expert in wil worden!

Contactpersoon:
Ties van Waaijenburg

Hoi! Ik ben Ties van Waaijenburg. Als je meer wilt weten over Sogeti als werkgever en de mogelijkheden die we jou kunnen bieden, neem dan gerust contact met me op in de Teamsomgeving van de Talent Pool.

Alles
Front-end
Applicatie
Service