Educatie

NOVI Hogeschool

De wereld schreeuwt om nieuw IT-talent. NOVI is dé hogeschool die de nieuwe generatie IT'ers wil opleiden. Een uitdaging die wij met veel ambitie aan gaan. Wil jij hieraan meewerken in een organisatie waarin je alle kansen krijgt om mee te groeien? Check dan nu onze vacatures.

 

In het kort

Sector

Educatie

Soort bedrijf

Scale-up

Standplaats

Utrecht

Manier van werken

Hybrid

Aantal collega's
60
Locatie

Utrecht, Maastricht

21 mei
Talent Meetup
Registreer nu

Onze cultuur

NOVI is een jong bedrijf waarin groei centraal staat. We zijn ambitieus in het laten groeien van NOVI als merk en willen ook een omgeving creëren waarin jonge mensen hun ambities kunnen verwezenlijken.

 

Fail forward

Medewerkers beschikken over het lef om nieuwe dingen te proberen en durven soms simpelweg op hun bek te gaan. Fouten maken is niet erg, zolang je er maar van leert.

Ondernemerschap

Ondernemerschap is een mindset. Binnen NOVI betekent dat verantwoordelijkheid nemen voor zaken, ook als ze niet binnen jouw verantwoordelijkheid vallen.

De klant centraal

Alles wat we doen, is erop gericht ons onderwijs zo goed mogelijk uit te voeren. Zo draagt NOVI optimaal bij aan de groei van de studenten.

 

Wat hebben wij nieuw talent te bieden?

NOVI biedt nieuw talent een omgeving waarin zij zich optimaal kunnen ontplooien. NOVI groeit hard en dat betekent dat er veel nieuwe kansen ontstaan. Bij het invullen van deze posities kijken we primair hoe we dat kunnen doen met bestaande medewerkers. Zo ontstaat er een omgeving waarin medewerkers kunnen meegroeien met de organisatie. 

 

 

1. Persoonlijke groei

NOVI is een groeiend bedrijf en daar zijn we trots op. Met z'n allen zetten we NOVI op de kaart. Dat vraagt wat van ons als werkgever, maar ook wat van alle medewerkers. Groeien is meer dan een doel op zich, het is een mindset. Dat is dan ook de reden dat je alleen maar duurzaam kunt groeien vanuit een cultuur die dat ondersteunt. Een cultuur waarin je op elkaar kunt bouwen, je veilig kunt experimenteren, je fouten maakt en elkaar daar op constructieve wijze op aanspreekt. Wij bieden onze medewerkers graag de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien. Als je ambitie hebt en dat vertaalt naar een sterke performance is NOVI dé plek om je ambities te realiseren.

2. Volgen van opleidingen

Als je als organisatie wilt dat mensen zich ontwikkelen, moet je ook bereid zijn hierin te investeren. Bij NOVI kunnen medewerkers in veel gevallen hun opleidingen vergoed krijgen. Hiermee proberen we primair de carrièrestap die de medewerker wil maken te faciliteren. 

3. Perks etc

Als medewerker van NOVI krijg je buiten een marktconform salaris dus veel doorgroeimogelijkheden. Ook heb je de beschikking over veel leuke extra’s zoals een laptop, sportschoolabonnement, Headspace-account, Spotify-abonnement, Microsoft Office 365, vrije toegang tot al ons onderwijs en nog veel meer.

Contactpersoon:
Valerie van Holten

Ik ben Valerie. Als je meer wilt weten over NOVI als werkgever en de kansen die we jou als talent kunnen bieden, neem dan gerust contact met me op. Je kunt me een berichtje sturen via de Teamsomgeving van NOVI's Talent Pool.

Tot snel!