NOVI voor Bedrijven. De wereld van leren verandert razend snel door de constante ontwikkelende digitalisering, maar dankzij EdHub blijf je altijd up-to-date.

Contact sales

Slimmer leren. Een carriére begint niet bij nul. We geloven dat leren slimmer kan. Daarom ontwikkelen we tools die het leerproces efficiënter en beter maken.

EdHubTM voor bedrijven.Het meest krachtige digitale leerplatform.

Benut de competenties van je team, creëer nieuwe skills en groei als organisatie. Op EdHub, hét online leerplatform voor de IT-sector, komt alles samen. EdHub geeft je inzicht in de competenties van je team en laat zien hoe je die competenties zo efficiënt mogelijk benut.

 

 • Learning Analytics

  EdHub geeft je toegang tot de leerdata van je team, zodat je precies kunt zien hoe je medewerkers zich ontwikkelen.

 • Management Dashboard

  De Management Dashboard van EdHub stelt je in staat om slimme en strategische beslissingen te maken voor jouw bedrijf.

Contact sales

ApolloTM voor bedrijven.De juiste mensen op de juiste posities.

Ontdek waar jouw mensen het best tot hun recht komen en maak op basis van die informatie slimme en strategische beslissingen, met productiviteit en groei tot gevolg. NOVI Apollo helpt je bij het vinden en plaatsen van de juiste mensen op de juiste posities.

 

 • Artificial Intelligence

  Dankzij de kracht van Artificial Intelligence helpt Apollo je om de juiste beslissingen te maken op de juiste momenten.

 • Compleet beeld

  Apollo helpt je om alle competenties van je team in kaart te brengen. Ook de competenties waar geen diploma voor is.

Contact sales

Bootcamps. Alleen leren wat je echt nodig hebt.

Wat zijn NOVI bootcamps?

Bootcamps zijn korte (2-6 maanden) en intensieve (full-time) leertrajecten die opleiden tot een functieprofiel en/of rol binnen een organisatie.

De werving van deelnemers gebeurt eveneens op basis van profielen die al enige overeenkomst met het doelprofielen vertonen.

De functieprofielen zijn opgemaakt op basis van (eCF-) functieprofielen of op maat gemaakte gedefinieerde rollen.

Waarom NOVI bootcamps?

Wanneer je openstaande posities hebt maar niet de juiste mensen kunt vinden zijn bootcamps de ideale oplossing: je neemt mensen met een ‘kennisgap’ aan, die wij voor je invullen. Zo vind je de ideale werknemer direct ook bij je bedrijf past.

En een bootcamp kan gewoon op maat: zo is het jouw bootcamp

Daarnaast zijn onze Bootcamps op HBO niveau en kunnen we daarom je voortgang certificeren. Zo maak je al een stap naar je HBO diploma.

Meer weten over bootcamps? Download gerust onze brochure en lees het nog eens rustig na. Bij vragen zijn we tijdens kantoortijden telefonische bereikbaar op (030) 711 5615.

Co-creatie Onderwijs op maat wat past bij jouw bedrijf.

Wat verstaan we onder co-creatie?

NOVI ontwikkeld krachtige maatwerkoplossingen voor organisaties. Het toepassen of implementeren van leertechnologie is voor ons geen doel, het is een middel, een onderdeel van het instrumentarium dat wij gebruiken om de best mogelijk leeromgeving te creëren binnen een organisatie.

Waarom co-creatie bij NOVI?

NOVI zorgt voor een krachtige leerplatform voor onderneming. Onze ervaren content specialisten zorgen voor de moderne inhoud van de cursussen die aansluit op de wensen van jouw organisatie. Met de dedicated dashboards voor managers en ondernemingen heb je altijd inzicht in de prestaties van je medewerkers.

Al je medewerkers in je eigen leerplatform die altijd up to date blijft.

Meer weten over Co-creatie? Download gerust onze brochure en lees het nog eens rustig na. Bij vragen zijn we tijdens kantoortijden telefonische bereikbaar op (030) 711 5615.