EdHub; het krachtigste
digitale leerplatform

De wereld van leren verandert razendsnel door de constant ontwikkelende digitalisering. Onze EdHub verandert mee. Dus met EdHub blijf je altijd up-to-date.

EdHub

Hoe digitaliseren we het Hoger Onderwijs?

EdHub biedt het fundament van NOVI's onderwijs. Het is de centrale 'hub' waar voor studenten, docenten en studiecoaches alle relevante studie- en opleidingsdata samen komt. Studenten gebruiken het portal om te leren, maar ook om hun programma's in te zien, resultaten te bekijken, etc. 
EdHub is volledig gebouwd in eigen ontwikkeling en interacteert met onder meer Microsoft Teams, BUKU en de relevante systemen van DUO en NOVI's eigen back-office. Dit zorgt voor een vloeiende en snelle ervaring voor de studenten. 

NOVI is uniek in de wijze waarop zij haar hybride onderwijs uitvoert. Het onderwijs, de begeleiding en service kan volledig online plaats vinden, dankzij EdHub. Dat betekent overigens niet dat studenten niet meer bij NOVI op locatie komen. Juist wel. Op onze locaties bieden we onze studenten uitgebreid de ruimte om met elkaar in contact te komen, te brainstormen, samen aan projecten te werken, gecoacht te worden en met de docenten te overleggen. 

Digitaal leren
met EdHub

Bij NOVI gelooft men in persoonlijke begeleiding en in het belang van leerstof op maat. Leren op een manier die bij je past: waar, wanneer en hoe je maar wilt. De student kan flexibel studeren en heeft toegang tot een brede catalogus met studiemateriaal.

Interactief leren

Leren op een manier die bij je past door middel van tekst, video’s, infographics en Scrimba; het interactieve coding platform.

Learning analytics

EdHub helpt je om je doelen te bereiken met slimme suggesties op basis van je leerprestaties, leermethoden en interesses.

Digitaal toetsen 

Module afgerond? Dan maak je de eindtoets in EdHub – gewoon online, dus. Simpel, snel en overzichtelijk.

EdHub 02

Efficiënt leren met NOVI EdHub

Persoonlijk leerpad

Voor elke student bepalen we een persoonlijk leerpad. Dit persoonlijke leerpad wordt ook voor elke student klaar gezet in EdHub. Iedereen beschikt over zijn eigen unieke omgeving.  

Meer dan 5000 studieboeken

NOVI en BUKU werken samen en hebben een volledige integratie van het studieboeken platform ontwikkeld voor EdHub. Zo heeft elke student toegang tot meer dan 5000 IT-boeken.

Hbo-validatie

Veel studenten van NOVI hebben al ervaring opgedaan in de IT. Bij NOVI kun je die ervaring vertalen naar vrijstellingen  Dit proces is volledig gedigitaliseerd.

200+ cursussen

NOVI ontwikkelt al haar cursus materiaal zelf. Inmiddels staan er meer dan 200 cursussen in de bibliotheek van EdHub. Studenten hebben hier vrij toegang toe, ongeacht de studierichting die ze hebben gekozen. 

Sandboxes

Sandboxes zorgen voor een effectieve manier van werken doordat je de leerstof gelijk toe kunt passen. Dit kan door middel van een interactief coding platform; Scrimba.

Digitaal toetsen

Alle toetsen binnen de NOVI programma's kunnen digitaal worden afgenomen. In veel gevallen zijn dit beroepsproducten, maar het kunnen ook interviews of proctor exams zijn.