EdHub het krachtigste digitale leerplatform De wereld van leren verandert razendsnel door de constant ontwikkelende digitalisering. Onze EdHub verandert mee. Dus met EdHub blijf je altijd up-to-date.

Contact met sales EdHub voor bedrijven

De toekomst van digitaal leren Bij NOVI geloven we niet in een vast vakkenpakket. We geloven in persoonlijke begeleiding en in leerstof op maat. Leren op een manier die bij je past: waar, wanneer en hoe je maar wilt.

Interactief leren

Leren op een manier die bij je past door middel van tekst, video’s, infographics en Scrimba; het interactieve coding platform.

Learning data & analytics

EdHub helpt je om je doelen te bereiken met slimme suggesties op basis van je leerprestaties, leermethoden en interesses.

Digitale toetsing

Module afgerond? Dan maak je de eindtoets in EdHub – gewoon online, dus. Simpel, snel en overzichtelijk.

200+ online cursussen Het cursusaanbod in EdHub is enorm – en groeit dagelijks. Je kunt kiezen uit meer dan 200 cursussen die leiden naar jouw doel. Van data science tot basisinfrastructuur, en van R tot Python.

Data security

Machine Learning

Data analyse

Java Programmeren

Python

React

Business Model Canvas

Ideegeneratie

Innovatiestrategie

Kom je er zelf niet uit? Stel je vraag direct aan onze e-DocentOok onze docenten gebruiken EdHub. Daardoor kun je ze te allen tijde vragen stellen – die ze natuurlijk zo snel mogelijk beantwoorden. Zo zorgen we ervoor dat je niet blijft steken in de lesstof.

Carrière begint niet bij nulDe meeste opleidingen beginnen bij het begin. Die van ons niet. Bij NOVI gaan we niet uit van de leerstof, maar van de cursist. En omdat iedere cursist andere skills en kennis heeft, ziet elk leerpad bij ons er anders uit.

  • Competentie-validatie

    In EdHub sta jij centraal. Daarom zetten we je kennis en ervaring om in studiepunten. Vaak betekent dat dat je versneld kunt afstuderen.

  • Carrière-assessment

    Vertel ons wat je droombaan is, en we laten je precies zien waar je staat en welke carrièrestappen je nog kunt nemen om je droom te verwezenlijken.

Efficiënt leren met Novi EdhubTM

Persoonlijke leerpad

EdHub creëert voor elke student een persoonlijke leerpad, gericht op persoonlijke groei en resultaat.

Carrieresuggesties

Omdat EdHub leert van je leerdata én van die van andere gebruikers, ontvang je continu nuttige carrièresuggesties.

HBO validatie

EdHub stelt je in staat om je huidige kennis en vaardigheden te valideren op hbo-niveau.

Coach en e-docent

EdHub maakt het mogelijk om te allen tijde vragen te stellen aan onze ervaren e-coaches en e-docenten.

Machine learning

EdHub wordt aangedreven door een krachtig machine- learning- algoritme dat patronen ontdekt in leerdata en daardoor handige voorspellingen kan doen.

Altijd en overal beschikbaar

EdHub kent een gebruiksvriendelijke UI, geschikt voor alle apparaten. Zowel op mobiel, tablet als computer.