Software Development

42

42 full stack Java developers bouwen sinds 2003 samen robuuste SaaS-oplossingen op maat. Maatwerk software dat de vraag achter de vraag beantwoordt en doet wat ervan verwacht wordt: de business ondersteunen als fundament voor de toekomst. 42 maakt als team het verschil. Developers die dag in dag uit met elkaar samenwerken, elkaar vertrouwen, fouten durven maken, kennis delen en samen verder komen. Zo helpen we iedere organisatie verder. Samen lossen we complexe en interessante vraagstukken op. Er gaat altijd wel iets goed bij 42. Don’t panic.

 

In het kort

Sector

Software Development

Soort bedrijf

MKB

Standplaats

Zoetermeer

Manier van werken

Hybrid

Onze cultuur

Informeel, oog voor kwaliteit en voor elkaar.

Goede begeleiding (coaching on the job)

Groeipad van junior naar senior developer

Ruimte voor eigen initiatief

Wat hebben wij nieuw talent te bieden?

Zelf software maken is de enige manier om software echt goed te begrijpen. Daarom krijg je bij 42 alle ruimte om kennis op te doen en te delen. Dit doen we ondere andere door de volgende zaken:


 

 

1. Code reviews

Samen reviewen, de werking begrijpen en praten over code.

2. OTAP's

De technologische koers bepalen in Open TAP-sessies.

3. Tech Night

Kennis delen in acht presentaties van een kwartier.

4. Workshops

Leer alles over bijvoorbeeld Spring Boot, React, AWS en Git.

Contactpersoon:
Jan Lelieveldt

Jan Lelieveldt is in een grijs verleden zelf ook ooit software developer geweest, maar was hier minder bedreven in dan veel van zijn collega's. Hij voelde zich wel thuis in de wereld van maatwerk softwareontwikkeling en heeft op een gegeven moment de overstap gemaakt naar een managersrol. Hierbij ziet hij het als een uitdaging om opdrachten binnen te halen die niet alleen van toegevoegde waarde zijn voor de klanten van 42, maar waar ook vakinhoudelijke uitdagingen zitten voor de developers van 42.