IT

QISS IT

Ben je stiekem altijd nieuwsgierig geweest naar de communicatieve kant van de IT? Maar dacht je nooit de switch te kunnen maken aangezien je werkervaring en studie niet aansluiten? Bij QISS IT bieden wij jou deze kans. Ons traineeship is een uniek traject waar je opgeleid wordt tot IT-professional. Zo werk jij aan een kansrijke carrière in de branche van de toekomst.

 

In het kort

Sector

IT

Soort bedrijf

MKB

Standplaats

Den Haag

Manier van werken

Hybrid

Onze cultuur

Bij QISS IT richten we ons op young professionals. Wij begeleiden je bij jouw ontdekkingsreis in de arbeidsmarkt op onze manier. Betrokken en persoonlijk. Bij ons gaat talent voor ervaring. We helpen je met trainingen en plaatsen jou in een werkomgeving bij gave opdrachtgevers om ervaring op te doen als IT-professional.

Wat hebben wij nieuw talent te bieden?

Jouw enthousiasme en talent is wat telt. QISS IT is altijd op zoek naar mensen zoals jij. Bij QISS IT kun je meteen beginnen! Met een traineeship ga je werken en leren tegelijk. Ervaren in IT of niet. Zo ben je snel up to date voor een kansrijke toekomst.

 

 

Diversiteit en kwaliteit

Wij geloven dat de sleutel van een succesvolle IT-afdeling een combinatie is van diversiteit, kennis en kwaliteit.

Talent stimuleren

 Het stimuleren en opleiden van (vrouwelijk) talent om de diversiteit, kennis en kwaliteit binnen de IT-wereld te vergroten.

Intuïtie

Wij houden van IT en blinken uit in de mensenkant van het vak. Niet alles kun je met data en intelligentie onderbouwen. Er is gevoel bij nodig. Bij QISS IT noemen we dat intuïtie.

Contactpersoon:
Stacey Pastrana

Hi, ik ben Stacey! Heb je nog een vraag of wil je meer weten over QISS IT? Bel of app mij op 0634525063 of stuur een mailtje naar staceypastrana@qiss-it.nl. Ook kan je mij een berichtje sturen via Teams! QISS IT is elke werkdag bereikbaar van 08:00 tot 20:00. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar.