Join NOVI's Talent Pool

 

Vacaturebanken staan tegenwoordig vol met IT-functies en toch is het vinden van een baan nog best lastig. Want hoe vind je de organisatie die bij jou past? En wat ben je eigenlijk waard op de arbeidsmarkt? Met NOVI's Talent Pool helpen wij studenten en alumni precies die job te vinden die bij hen past.

Wat is de Talent Pool?

Via NOVI's Talent Pool kom jij in contact komt met werkgevers die aansluiten bij jouw opleiding en op zoek zijn naar IT-talenten. NOVI helpt je bij het vinden van de juiste werkgever door samen met jou een goed plan te maken voor de volgende stap in je carrière. Welke bedrijfscultuur spreekt je aan, welke sector heeft jouw voorkeur en waar liggen jouw talenten? Omdat we nauw contact hebben met jou en de werkgevers, stellen wij interessante matches voor. Klikt het en zie jij het zitten om bij deze organisatie aan de slag te gaan? Dan zorgen wij ervoor dat je een goed voorstel krijgt.

Welke bedrijven zitten in de Talent Pool?

In de NOVI Talent Pool hebben we een breed aanbod van de beste bedrijven op het gebied van IT. De pool wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe IT-organisaties. We werken samen met tal van organisaties, van hippe startups tot corporates, van overheid tot ngo's en van lokaal tot internationaal.

NOVI student
Middel 5

Studio NOVI

Vanuit ons Community Centre in Utrecht nemen we Studio NOVI op. Dit is een podcast waarin wij aangesloten werkgevers voorstellen aan aanstormend IT-talent (en andersom). We bevragen werkgevers over wat zij doen om IT'ers aan te trekken, te behouden en door te ontwikkelen. We gaan diep in op zaken als de cultuur van de organisatie, manier van werken, uitdagingen op de werkvloer en alles wat hen aantrekkelijk maakt voor de nieuwe generatie IT-professionals. De podcast biedt een uniek platform voor werkgevers om zich uitgebreid te profileren onder de studenten en alumni.