Join NOVI's Talent Pool

 

Vacaturebanken staan tegenwoordig vol met IT-functies en toch is het vinden van een baan nog best lastig. Want hoe vind je de organisatie die bij jou past? En wat ben je eigenlijk waard op de arbeidsmarkt? Met NOVI's Talent Pool helpen wij studenten en alumni precies die job te vinden die bij hen past.

Wat is de Talent Pool?

Met NOVI’s Talent Pool gaan we samen met jou op zoek naar een baan die bij jou past. Welke bedrijfscultuur spreekt je aan en waar liggen jouw talenten? Wij zoeken een werkgever die hierbij aansluit. Als wij een potentiële match hebben gevonden, stellen we jullie aan elkaar voor.

Beginnen bij een nieuwe baan, of misschien wel je eerste baan, is spannend. Vanuit onze Talent Pool is het mogelijk om arbeidsmarkt coaching te krijgen om onder andere je soft skills verder te ontwikkelen. Ook organiseren we regelmatig relevante workshops, bedrijfsbezoeken en meetups. Op deze manier ben je helemaal klaar om de arbeidsmarkt op te gaan!

 

Ik wil me aanmelden. En nu?

 

Middel 2  Meld je aan

Je meldt jezelf aan. Geef alvast aan naar welk type bedrijf je op zoek bent, wat je vaardigheden zijn en upload je cv. Dat maakt het voor ons makkelijker om een passende organisatie te vinden. 

2  Middel 2 Microsoft Teams

Na je aanmelding krijg je toegang tot de MS Teams-omgeving van de Talent Pool. Hierin plaatsen we regelmatig berichten over deelnemende werkgevers en over de events die we organiseren vanuit NOVI's Talent Pool.

Middel 2  Eerste gesprek

Je kunt een afspraak inplannen met Hella (Talentmanager). Tijdens het gesprek gaat Hella in op jouw wensen en bespreekt ze samen met jou de mogelijkheden. Samen stellen jullie een profiel op van jouw ideale baan. Dit profiel delen we met onze Talent Partners. Als er een match is, krijg je een seintje.

Middel 2  Een match?

Is er een match gevonden? Dan plannen we het eerste gesprek in en brengen we jou in direct contact met de werkgever.

Middel 2  Een baan!

Zijn jullie allebei enthousiast? Gefeliciteerd, je hebt je nieuwe/eerste baan in de IT te pakken! Het echte leerproces begint nu. Veel succes!

Middel 2  Altijd welkom

Ook wanneer je al succesvol gematcht bent aan een organisatie, staat NOVI voor je klaar. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan onze workshops. Ook zijn wij heel benieuwd naar jouw (eerste) ervaring in het IT-werkveld.  

 

Middel 1-1

Aanmelden?

Via onderstaande button meld je je aan voor NOVI's Talent Pool. De Talent Pool is een gratis dienst voor jou als student of alumnus. Met de deelnemende bedrijven gaan wij een contract aan voor werving en selectie.

Welke bedrijven zitten in de Talent Pool?

In NOVI's Talent Pool hebben we een breed aanbod van de beste bedrijven op het gebied van IT. De pool wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe IT-organisaties. We werken samen met tal van organisaties: van hippe startups tot corporates, van overheid tot ngo's en van lokaal tot internationaal.

Middel 2