Join NOVI's Talent Pool

 

Vacaturebanken staan tegenwoordig vol met IT-functies en toch is het vinden van een baan nog best lastig. Want hoe vind je de werkgever die bij jou past? Om het overzichtelijk te houden en te zorgen dat jij bij de juiste organisatie terechtkomt, hebben we een oplossing bedacht: de NOVI Talent Pool.

Wat is de Talent Pool?

De NOVI Talent Pool is een virtueel platform (MS Teams) waar je in contact komt met werkgevers die aansluiten bij jouw opleiding en op zoek zijn naar IT-talenten. Op de company pages van deze organisaties lees je alles over de cultuur, doorgroeimogelijkheden en de openstaande vacatures. Je kunt zelf contact leggen met werkgevers, maar je kunt er ook voor kiezen om een profiel op te stellen van het bedrijf en de functie waar jij naar op zoek bent. In dat geval nemen bedrijven zelf contact met jou op. Daarnaast organiseren we tal van meetups, waar je kennis kunt maken met de werkgevers.

Welke bedrijven zitten in de Talent Pool?

In de NOVI Talent Pool hebben we een breed aanbod van de beste bedrijven op het gebied van IT. De pool wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe IT-organisaties. Momenteel werken we samen met onder anderen Capgemini, Secwatch en 42.

NOVI student
Middel 5

Studio NOVI

Vanuit ons Community Centre in Utrecht nemen we Studio NOVI op. Dit is een podcast waarin wij aangesloten werkgevers voorstellen aan aanstormend IT-talent (en andersom). We bevragen werkgevers over wat zij doen om IT'ers aan te trekken, te behouden en door te ontwikkelen. We gaan diep in op zaken als de cultuur van de organisatie, manier van werken, uitdagingen op de werkvloer en alles wat hen aantrekkelijk maakt voor de nieuwe generatie IT-professionals. De podcast biedt een uniek platform voor werkgevers om zich uitgebreid te profileren onder de studenten en alumni.