Ontdek NOVI's Talent Pool

Hoe kom je als organisatie aan nieuw en talentvol IT-personeel? De vraag naar IT’ers is groot, dus moeten werkgevers constant nieuwe wegen inslaan en methodes vinden om met hen in contact te komen. Tegelijkertijd staan er talloze studenten te trappelen om in de praktijk aan de slag te gaan. Lessen volgen is leerzaam, maar ook zij weten: in de praktijk leer je het meest. Ze zijn klaar om de eerste stappen te zetten in hun IT-carrière. Sommige studenten in combinatie met het volgen van een opleiding, anderen direct na het volgen van de opleiding. Met de Talent Pool brengt NOVI organisaties en studenten samen. 

Wat is de Talent Pool?

Zoek je gemotiveerde IT-talenten? NOVI’s Talent Pool is erop gericht werkgevers te helpen bij het maken van een match met de student. Juist omdat wij willen dat onze studenten na het doorlopen van één van onze programma’s snel een passende baan vinden in het werkveld.  Is de perfecte match gevonden? Dan stelt NOVI je voor aan onze student. 

NOVI vindt het belangrijk dat werkgever en student elkaar echt leren kennen. Dit doet NOVI door samen met jou events op te zetten. Je kan denken aan bedrijfsbezoeken, challenges, meetups en workshops. Ook is het mogelijk om samen met NOVI een podcast te ontwikkelen of een video op te nemen. Vanuit onze Talent Pool kan de student gebruikmaken van arbeidsmarktcoaching, zodat ze ook echt klaar zijn om de arbeidsmarkt op te gaan.  

Waarom kies jij voor

NOVI's Talent Pool?

Ongelimiteerd in contact komen met IT-talent

Lange relatie tussen talent en NOVI dankzij de opleiding

Uitsluitend IT-studenten met minimaal hbo-niveau

Mogelijkheid tot het opnemen van video's, podcasts en interviews

Deelname aan events als Talent Meetups, workshops en bedrijfsbezoeken

De perfecte match tussen jouw organisatie en IT-talent

No Cure, No Pay

We doen er alles aan om een geschikte match te vinden. Maar pas wanneer er een match ontstaat tussen werkgever en student, brengen wij kosten in rekening. Anders geldt: no cure, no pay. Dat is wel zo eerlijk natuurlijk.

Ontmoet onze studenten

Via NOVI's Talent Pool kom je in contact met studenten, die deelnemen aan één van onze hbo-ICT-programma's of bootcamps op het gebied van Software Development, Data Science, Cyber Security en Geo-ICT. Sommigen hebben al werkervaring in een andere sector en laten zich omscholen, anderen zijn op zoek naar hun eerste echte werkgever. Wat hen bindt is dat ze hun carrière in de IT een kick-start willen geven. De studenten worden opgeleid tot junior professional in hun discipline en kunnen binnen jouw organisatie uitgroeien tot volwaardig professional.

Joris

Joris zag in de opleiding Software Development een kans om zich als  game-designer verder te ontwikkelen.

Bekijk Joris' verhaal

Sanne

Sanne is bij NOVI gestart met de bootcamp Ethical Hacker, waarna ze verder is gegaan met de opleiding Cyber Security.

Bekijk Sanne's verhaal

Job

Job is tijdens de bootcamp Ethical Hacker al in contact gekomen met het bedrijf waar hij vervolgens in dienst is getreden.

Bekijk Job's verhaal
Studio NOVI

Studio NOVI

Vanuit ons Community Centre in Utrecht nemen we Studio NOVI op. Dit is een podcast waarin wij aangesloten werkgevers voorstellen aan aanstormend IT-talent (en andersom). We bevragen werkgevers over wat zij doen om IT'ers aan te trekken, te behouden en door te ontwikkelen. We gaan diep in op zaken als de cultuur van de organisatie, manier van werken, uitdagingen op de werkvloer en alles wat hen aantrekkelijk maakt voor de nieuwe generatie IT-professionals. De podcast biedt een uniek platform voor werkgevers om zich uitgebreid te profileren onder de studenten en alumni.