Ontdek NOVI's Talent Pool

Veel organisaties kampen met grote personeelstekorten. Gebruikelijke wervingsmethodes zijn niet toereikend voor het aantrekken van nieuw IT-personeel. Werkgevers moeten daardoor constant op zoek naar nieuwe wegen en methodes om in contact te komen met jong IT-talent en deze in een vroeg stadium aan hen te binden. NOVI biedt daarvoor dé oplossing: de NOVI Talent Pool. Pool.

Wat is de Talent Pool?

De Talent Pool is een virtueel platform waar studenten uit onze IT-programma's direct in contact komen met werkgevers die op zoek zijn naar nieuw IT-talent. Werkgevers krijgen de mogelijkheid zich te presenteren en om hun vacatures doelgericht onder de aandacht te brengen. Daarnaast organiseren we tal van kleine meetups, waarbij bedrijven en studenten gericht samen worden gebracht om kennis te maken.

The job board reinvented

Waarom zou je kiezen voor de NOVI Talent Pool als er al zoveel jobboards zijn waar je vacatures kunt plaatsen? Omdat NOVI's Talent Pool écht wat anders biedt. De Talent Pool is erop gericht werkgevers te helpen bij het maken van een match met de student. Juist omdat wij willen dat onze studenten na het doorlopen van één van onze programma’s snel een passende baan vinden in het werkveld.


Spreek met een sales consultant   

 

Ongelimiteerd vacatures plaatsen

Elke aangesloten werkgever kan ongelimiteerd vacatures plaatsen op de company page. NOVI brengt deze vacatures onder de aandacht van de studenten. Wanneer wij zien dat een student en een organisatie goed bij elkaar passen, introduceren we de student bij de werkgever.

Direct contact

Als lid van de Talent Pool kun je direct met studenten in contact komen, berichten uitwisselen en afspreken. Dit gebeurt via MS Teams. Hiermee haal je voor de student een barrière weg en kom je op een laagdrempelige manier met elkaar in contact.

Vertel jouw verhaal

Studenten zijn niet geïnteresseerd in vacatures. Ze willen een bedrijf leren kennen, alles te weten komen over de cultuur, de mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen, het doorgroeiperspectief en de manier van werken. Jobboards bieden vaak maar een beperkte ruimte om dit verhaal te vertellen. Bij de NOVI Talent Pool helpen we jou om je sterke punten als werkgever optimaal onder het voetlicht te brengen. Bijvoorbeeld door hulp te bieden bij het samenstellen van jouw company page, het opnemen van een introductievideo of podcast of het organiseren van een bedrijfsbezoek.

Relevante meetups

Wij kennen de studenten en wij kennen de aangesloten werkgevers. Daardoor zijn we in staat om beiden met elkaar in contact te brengen door middel van het organiseren van kleine meetups, rondom een relevant thema dat de student en betreffende werkgever bindt.

 

Lid van de NOVI community

Wij zorgen ervoor dat jij je als werkgever goed kunt profileren onder de doelgroep. Je verdwijnt dus niet in de massa, zoals bij gewone jobboards, maar bent écht onderdeel van onze community.

Meer dan een vacaturebank

Monthly membership

De Talent Pool werkt aan de hand van een monthly membership-model. 
De kosten van dit membership zijn €1.000,- per maand (per maand opzegbaar). Hiervoor kun je ongelimiteerd vacatures plaatsen, helpen we je jouw boodschap zo goed mogelijk over te brengen op de studenten en alumni van NOVI en kom je direct in contact met een relevante doelgroep. 

Ontmoet onze studenten

Via de Talent Pool kom je in contact met studenten, die deelnemen aan één van onze hbo-ICT-programma's of bootcamps op het gebied van Software Development, Data Science, Cyber Security en Geo-ICT. Sommigen hebben al werkervaring in een andere sector en laten zich omscholen, anderen zijn op zoek naar hun eerste echte werkgever. Wat hen bindt is dat ze hun carrière in de IT een kickstart willen geven. De studenten worden opgeleid tot junior professional in hun discipline en kunnen binnen jouw organisatie uitgroeien tot volwaardig professional.

Joris

Joris zag in de opleiding Software Development een kans om zich als  game-designer verder te ontwikkelen.

Bekijk Joris' verhaal

Sanne

Sanne is bij NOVI gestart met de bootcamp Ethical Hacker, waarna ze verder is gegaan met de opleiding Cyber Security.

Bekijk Sanne's verhaal

Job

Job is tijdens de bootcamp Ethical Hacker al in contact gekomen met het bedrijf waar hij vervolgens in dienst is getreden.

Bekijk Job's verhaal
Middel 5

Studio NOVI

Vanuit ons Community Centre in Utrecht nemen we Studio NOVI op. Dit is een podcast waarin wij aangesloten werkgevers voorstellen aan aanstormend IT-talent (en andersom). We bevragen werkgevers over wat zij doen om IT'ers aan te trekken, te behouden en door te ontwikkelen. We gaan diep in op zaken als de cultuur van de organisatie, manier van werken, uitdagingen op de werkvloer en alles wat hen aantrekkelijk maakt voor de nieuwe generatie IT-professionals. De podcast biedt een uniek platform voor werkgevers om zich uitgebreid te profileren onder de studenten en alumni.