Ontdek NOVI's Talent Pool

Hoe kom je als organisatie aan nieuw en talentvol IT-personeel? De vraag naar IT’ers wordt groter, dus moeten werkgevers constant nieuwe wegen inslaan en methodes vinden om met hen in contact te komen. Tegelijkertijd staan er talloze studenten te trappelen om praktijkervaring op te doen. Lessen volgen is leerzaam, maar ook zij weten: in de praktijk leer je het meest. Om deze twee werelden samen te brengen biedt, NOVI de oplossing: de NOVI Talent Pool.

Wat is de Talent Pool?

De Talent Pool is een virtueel platform waar studenten uit onze IT-programma's direct in contact komen met werkgevers die op zoek zijn naar nieuw IT-talent. Werkgevers krijgen de mogelijkheid zich te presenteren en om hun vacatures doelgericht onder de aandacht te brengen. Bovendien kan NOVI helpen met het werven van talenten en organiseren we tal van kleine meetups, waarbij bedrijven en studenten gericht samen worden gebracht om kennis te maken.

The job board reinvented

NOVI's Talent Pool is erop gericht werkgevers te helpen bij het maken van een match met de student. Juist omdat wij willen dat onze studenten na het doorlopen van één van onze programma’s snel een passende baan vinden in het werkveld. Dat doen wij op twee manieren. Via het Community Partnership, waar je als werknemer ongelimiteerd advertenties plaatst, of met het Talent Partnership, waar je als bedrijf ook actief geholpen wordt bij werving van talenten.


Spreek met een sales consultant   

 

Ongelimiteerd vacatures plaatsen

Community partners kunnen ongelimiteerd vacatures plaatsen op de company page. NOVI brengt deze vacatures onder de aandacht van de studenten. Wij zorgen ervoor dat jij je als werkgever goed kunt profileren onder de doelgroep. Je verdwijnt dus niet in de massa, zoals bij gewone jobboards, maar bent écht onderdeel van onze community.

Direct contact

Als community partner kun je direct met studenten in contact komen, berichten uitwisselen en afspraken maken. Dit gebeurt allemaal laagdrempelig via Microsoft Teams. Direct contact kan ook in het echt plaatsvinden op de kleinschalige meetups die we organiseren. Wij kennen de studenten en wij kennen de aangesloten werkgevers. Daardoor zijn we in staat om beiden met elkaar in contact te brengen op rondom een thema dat talent en werkgever bindt.

Hulp bij werving

NOVI kent haar studenten goed en is daardoor goed in staat om organisaties te helpen bij het invullen van openstaande vacatures. We ondersteunen organisaties met werving, selectie en bemiddeling. Als Talent Partner neem je een minder actieve rol in onze Talent Pool-community, maar brengen we jouw organisatie onder de aandacht bij onze studenten en kun je jouw vacatures met ons delen. Hier gaan wij dan actief voor werven onder onze talenten.

Meer dan een vacaturebank

No Cure, No Pay

We doen er alles aan om een geschikte match te vinden. Maar pas wanneer er een match ontstaat tussen werkgever en student, brengen wij kosten in rekening. Anders geldt: no cure, no pay. Dat is wel zo eerlijk natuurlijk.

Ontmoet onze studenten

Via de Talent Pool kom je in contact met studenten, die deelnemen aan één van onze hbo-ICT-programma's of bootcamps op het gebied van Software Development, Data Science, Cyber Security en Geo-ICT. Sommigen hebben al werkervaring in een andere sector en laten zich omscholen, anderen zijn op zoek naar hun eerste echte werkgever. Wat hen bindt is dat ze hun carrière in de IT een kickstart willen geven. De studenten worden opgeleid tot junior professional in hun discipline en kunnen binnen jouw organisatie uitgroeien tot volwaardig professional.

Joris

Joris zag in de opleiding Software Development een kans om zich als  game-designer verder te ontwikkelen.

Bekijk Joris' verhaal

Sanne

Sanne is bij NOVI gestart met de bootcamp Ethical Hacker, waarna ze verder is gegaan met de opleiding Cyber Security.

Bekijk Sanne's verhaal

Job

Job is tijdens de bootcamp Ethical Hacker al in contact gekomen met het bedrijf waar hij vervolgens in dienst is getreden.

Bekijk Job's verhaal
Middel 5

Studio NOVI

Vanuit ons Community Centre in Utrecht nemen we Studio NOVI op. Dit is een podcast waarin wij aangesloten werkgevers voorstellen aan aanstormend IT-talent (en andersom). We bevragen werkgevers over wat zij doen om IT'ers aan te trekken, te behouden en door te ontwikkelen. We gaan diep in op zaken als de cultuur van de organisatie, manier van werken, uitdagingen op de werkvloer en alles wat hen aantrekkelijk maakt voor de nieuwe generatie IT-professionals. De podcast biedt een uniek platform voor werkgevers om zich uitgebreid te profileren onder de studenten en alumni.