Subsidie NOVI helpt je bij het vinden van de juiste subsidie- en financieringsmogelijkheden. Er zijn veel verschillende faciliteiten, regelingen en subsidies voor opleidingen, ontwikkeling en arbeidsmobiliteit. Logisch dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je hier graag mee.

Neem contact met mij op

Laat NOVI je helpen

NOVI heeft zelf de deskundigheid in huis om je te adviseren, maar kan ook in samenwerking met partners de aanvraag voor je uit handen nemen. Wij kijken graag of je in aanmerking komt voor gebruik van een regeling. Aan ons advies kun je geen rechten ontlenen, maar het helpt te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn. Wij kunnen desgewenst ook de subsidieaanvraag uit handen nemen.

Hoeveel subsidie kan ik krijgen?

Ik ga mijn opleiding zelf betalen

 

 • Levenlanglerenkrediet

  Het levenlanglerenkrediet is een regeling waarmee mensen zich tot op latere leeftijd kunnen blijven ontwikkelen. Met ingang van studiejaar 2017 – 2018 kan iedereen tot 55 jaar die geen recht meer heeft op studiefinanciering geld lenen om collegegeld of lesgeld te betalen.

 • 100% dekking collegegeld, 0% rente

  Met het levenlanglerenkrediet kun je het volledige collegegeld lenen bij DUO. Je betaalt het krediet terug na afronding van je opleiding. Hier mag je 15 jaar over doen. De rente op dit krediet is op dit moment 0%.

Meer info

Mijn werkgever gaat mijn opleiding betalen

 • Subsidie Praktijkleren

  Deze regeling stelt een subsidiebedrag van maximaal € 2.700,- per student per jaar beschikbaar voor de werkgever, wanneer een werknemer een geaccrediteerde duale of deeltijdopleiding volgt. Voor de Subsidieregeling Praktijkleren komen alle studierichting en modules van de Hbo ICT in aanmerking.

  • Ondersteuning bij de aanvraag

   De adviseurs van NOVI kunnen jouw werkgever helpen bij het aanvraagproces. Dit gebeurt elk jaar in een vast tijdsvlak. NOVI ondersteunt werkgevers bij de dossiervorming die nodig is voor het doen van een goede aanvraag.

  Meer info

  Meer weten?

  Download onze brochure en lees het nog eens rustig na. Bij vragen zijn we tijdens kantoortijden telefonische bereikbaar op (030) 711 5615.

  Download Brochure