We're hiring!

 

Yes! NOVI groeit door. Wil je onderdeel zijn van een ambitieuze organisatie die het IT-onderwijs in Nederland verandert? Wil jij je aansluiten bij een jong team van gedreven professionals, in een organisatie waar je alle kansen krijgt om jezelf door te ontwikkelen? Dan komen we graag met je in contact. 

Cursusontwikkelaar Digital Entrepreneurship

 

Leuk dat je onze vacature hebt geopend! Wij zijn NOVI Hogeschool. ICT zit in ons bloed, en daarmee overdrijven we niet. We zijn namelijk al 60 jaar dé hogeschool voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de ICT. Dat komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. We werken elke dag hard om relevant en up-to-date onderwijs te leveren voor iedereen die een toekomst ziet in de ICT, of je nou werkt of startend bent.

De job in een notendop

Tijdens deze tijdelijke opdracht ben je als cursusontwikkelaar verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de leercontent voor onze nieuwe leerlijn: Digital Entrepreneurship. De leercontent bestaat uit teksten waarin je verwijst naar de literatuur, video’s en lees- en praktijk opdrachten die studenten zelfstandig of in groepjes uitvoeren. Ook ontwikkel je de eindopdracht en de beoordelingscriteria waarmee een student de leerlijn – die bestaat uit meerdere cursussen - afrondt. Alle leercontent is voor onze studenten toegankelijk via ons eigen leerplatform Edhub.

In onze nieuwe leerlijn Digital Entrepreneurship leren studenten een onderneming of bedrijfsonderdeel op te zetten voor een nieuw product of dienst. Studenten leren in te spelen op de snel veranderende digitale wereld en antwoord te geven op disruptie door met nieuwe bedrijfsmodellen en innovaties kansen te creëren. De leerlijn is zeer praktijkgericht. Studenten kunnen het geleerde direct toepassen, bijvoorbeeld in hun eigen startup.

Het is gebruikelijk dat de cursusontwikkelaar ook als docent optreedt. Je doet dit dan samen met collega-docenten en andere experts in het vakgebied.

 

Dit zoeken wij

Wij zoeken iemand die;

 • ruime kennis en praktijkervaring heeft in het vakgebied Digital Entrepreneurship en bij voorkeur ervaring heeft met het runnen van een eigen bedrijf in de digitale wereld;

 • minimaal in het bezit is van een bachelordiploma;

 • met beschikt over een prettige schrijfstijl; ervaring heeft met het ontwikkelen van cursusmateriaal;

 • studenten kan motiveren de theorie en de praktijk te ontdekken, kan inspireren en laten reflecteren op hun eigen
  functioneren;

 • ervaring heeft met het overdragen van kennis;

 • bereid is de gebaande paden van klassikaal onderwijs te doorbreken; en

 • proactief en communicatief vaardig is.

 

Wat je van ons krijgt

 • Een fixed price met een fixed deadline;

 • gerichte professionele ondersteuning door onze Learning & Design specialisten; en

 • ondersteuning bij het maken van video-opnames.

 

Klinkt dit goed?

Dan komen we graag met jou in contact! Stuur jouw motivatie en CV naar Alida via a.simons@novi.nl onder vermelding van 'vacature cursusontwikkelaar digital entrepreneurship'.

 

contact-image

Perks

Als medewerker van NOVI heb je buiten een marktconform salaris, veel doorgroei mogelijkheden, ook de beschikking over veel leuke extra’s zoals een laptop, sportschoolabonnement, Headspace account, Spotify abonnement, Microsoft Office 365, vrije toegang tot al ons onderwijs en nog veel meer!

Doorgroeien

NOVI is een groeiend bedrijf, daar zijn we trots op. We willen NOVI met z’n allen op de kaart zetten. En dat vraagt wat van ons als werkgever, maar ook wat van alle medewerkers. Groeien is meer dan een doel op zich, het is een mindset. Dat is dan ook de reden dat je alleen maar duurzaam kunt groeien vanuit een cultuur die dat ondersteunt. Een cultuur waarin je op elkaar kunt bouwen, je je veilig voelt te experimenteren, fouten te maken en elkaar daar op constructieve wijze op kunt aanspreken. Wij bieden onze medewerkers graag de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien. Als je ambitie hebt en deze ook vertaalt naar een sterke performance is NOVI dé plek om je ambities te realiseren.