Java developer

Zoetermeer (40 uur)

 

Ben jij een Java developer die zich thuis voelt in een informele cultuur, waarbij het om techniek én om mensen gaat? Kom dan bij ons werken. Bij 42 maak je samen mooie dingen, krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en houden we rekening met wie jij bent als mens.

Dit ga je doen

Je zet jouw backend- of fullstack-expertise in om applicaties te ontwikkelen, van de conceptfase tot en met de implementatie. Je werkt in kleine expertteams samen (twee tot zes developers) met de opdrachtgever aan een goed werkende oplossing.


 

Dit ben jij

Je hebt ervaring als backend engineer (Java 11 met ambitie naar Java17 en Springboot), maar fullstack is ook zeer welkom.
 
  • DevOp-ervaring;
  • Passie voor open source software development;
  • Een Agile mindset;
  • Een gevoel van verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je werk.

Daarnaast ben je:

  • Een teamplayer, die ook zelfstandig goed werkt;
  • Ervaren, maar jong van geest;
  • Communicatief vaardig en cultuursensitief;
  • Zelfstartend.
 
Over 42
 
Bij 42 wordt je opgenomen in een hechte familie van Java-specialisten. Samen maken we mooie dingen voor onze klanten en haar gebruikers.
 
Don’t panic
Ons credo is: Don’t panic. Fouten maken mag. Sterker nog, daar leren we van. Als jij je veilig voelt, durf je meer risico’s te nemen en daar groeien we met z’n allen door.
 
Flexibel werken
We werken waar en wanneer het ons het beste uitkomt. Dat doen we al vanaf het begin. Je kunt je werk flexibel indelen, je bent bij ons niet plaats- en tijdgebonden. Als je graag naar kantoor gaat, val je wel met je neus in de boter met o.a. onze donderdagmiddagborrel.
 
Leuke dingen verdienen
Onze organisatie is plat en informeel. Iedereen is gelijk. Daarom verdienen we met zijn allen geld en doen we daar met z’n allen leuke dingen van. Zoals leuke uitjes, workshops en fietsen in Frankrijk.
 
 

 

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan of heb je vragen over werken bij 42? Neem dan contact op met Jan Lelieveldt via de chat in Teams!