Van de WW
naar de  IT?

Altijd al gedroomd van een baan in de IT? Dan is dit het moment om er voor te gaan. In de IT-sector kampen organisaties met enorme tekorten. Juist in deze tijd. Dit is dan ook hét moment om je kans te pakken en je om te scholen tot IT’er.

UWV betaalt
Onze omcholingstrajecten komen vaak aanmerking voor de subsidie voor de krapteberoepen en worden dan volledig bekostigd door het UWV.

Hbo studiepunten
Deze cursussen leveren studiepunten op voor een geaccrediteerde hbo opleidingen. Zo kun je de opleiding versneld afronden.

Middel 4

Stap 1

Kies een van onze opleidingen, gerelateerd aan de krapte beroepen, die bij je ambities past.

Stap 2

Neem contact op met je werkcoach en geef aan waarom onze opleidingen je kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Stap 3

Heb je goedkeuring van je werkcoach? Meld je dan direct aan, NOVI regelt alle financiële zaken direct met het UWV.

Kunnen we je helpen?

Regelmatig start weer een nieuwe lichting met onze opleidingen voor mensen die zich willen omscholen richting de IT. Neem contact op met een van onze ervaren opleidingsadviseurs of vraag direct een offerte aan.

Financiering door UWV

NOVI is officieel leverancier van UWV. Dit betekent dat onze opleidingen door het UWV ingekocht kunnen worden ten behoeve van jou en jouw ambitie. Jouw werkcoach kan in veel gevallen gebruik maken van een budget van €2.500,- tot €5.000,-, mits deze opleiding jouw verbeterde kansen biedt op de arbeidsmarkt. En dat is met de opleidingen van NOVI zeker het geval, deze leiden je immers op richting de meest kansrijke profielen.

berekening-omscholen-UWV-2

Krapteberoep

De krapte op de arbeidsmarkt is in geen sector zo groot als in de ICT. En dus ontstaan er zogenaamde krapteberoepen, oftewel beroepen waarvan openstaande vacatures erg lastig gevuld kunnen worden. Simpelweg omdat er niet genoeg gekwalificeerde mensen zijn. Wij bieden, speciaal voor mensen die zonder werk zijn komen te zitten, korte, deeltijd bootcamps aan, die je helpen in je ontwikkeling richting zo’n krapteberoep.

Wat ga je doen?

De opleiding duurt een half jaar. In dat half jaar heb je 2 á 3 dagdelen college per week. Je krijgt toegang tot alle studiematerialen van NOVI (ook van de leerlijnen waarvoor je je niet hebt ingeschreven) via ons Leermanagement Systeem, om je goed te kunnen voorbereiden op de colleges. Deze worden gestreamed via Microsoft Teams.

NOVI workshop

Opleidingen

NOVI biedt meerdere succesvolle opleidingen aan uit krapteberoepen.

Wil je meer weten over onze omscholingstrajecten?

Kijk dan op onze omscholingspagina   

 

1. Cyber security officer

Een Cyber security officer kijkt naar data, processen en software vanuit een security oogpunt; hoe kan er misbruik van worden gemaakt ten koste van een organisatie? Hij/zij weet op welke aspecten applicaties beveiligd moeten worden en onderzoekt op welke vlakken het hierbij fout gaat. Ook wordt er hierin gekeken naar hoe data wordt opgeslagen en hoe dit veiliger kan, door bijvoorbeeld encryptie.

2. Data engineer

Een data engineer of -analist is de hele dag bezig om waardevolle conclusies te destilleren uit grote data sets. Van de collectie van data, tot het opschonen daarvan tot het komen tot conclusies door analyse van de dataset en de visualisatie daarvan.

3. Frontend Developer

Gratis-software-NOVI-2

Gratis software

Schrijf je in en ontvang direct licenties voor software t.w.v. meer dan 1000,- euro.

Gratis workshops
Naast het software pakket krijg je ook gratis toegang tot de workshops van NOVI.

Kunnen we je helpen?

Regelmatig start weer een nieuwe lichting met onze opleidingen voor mensen die zich willen omscholen richting de IT. Neem contact op met een van onze ervaren opleidingsadviseurs of vraag direct een offerte aan.