In 20 weken junior IT'er

Wil jij aan de slag in de IT, of je kennis bijspijkeren? Dan is een IT-bootcamp bij NOVI wat voor jou. In dit uitdagende traject van 20 weken ontwikkel jij je tot junior Full Stack Developer of Ethical Hacker - ook als je nog geen ervaring hebt.  Je gaat aan de slag met theorie en praktijkopdrachten, werkt samen met je studiecoach aan je persoonlijke ontwikkeling en je gaat speed-daten met werkgevers - in de hoop dat er een match ontstaat.

 

GoHackYourself

Voor wie?

 

Carrièreswitchers

Een carrièreswitch naar de ICT is meer dan het overwegen waard. IT'ers zijn extreem gewild en met een bootcamp bij NOVI ben je binnen no time klaar voor de arbeidsmarkt.

Werkzoekenden

Gemotiveerde werkzoekenden zijn bij ons aan het goede adres. Wij brengen jou in contact met werkgevers die opzoek zijn naar nieuw IT-talent.

Instromers

Onze bootcamps zijn ideaal voor zowel zij instromers als schoolverlaters. Motivatie en doorzettingsvermogen zijn het belangrijkst!

Contact NOVI

Wil je meer weten?

Bel ons: 030-3073 230

 

Onze opleidingsadviseurs zijn telefonisch beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00.

Liever een gesprek op locatie? Maak dan nu een afspraak.

Welke bootcamp past bij jou? 

Wij bieden bootcamps aan in twee richtingen: software development en IT-security. Twijfel je wat beter bij jouw past: toffe websites en applicaties bouwen of de online veiligheid van bedrijven verbeteren? Maak dan een afspraak met een opleidingsadviseur en ga in gesprek!

Plan een gratis adviesgesprek  

 

Bootcamp Ethical Hacker

Een Ethical Hacker adviseert organisaties over de zwakke plekken in hun netwerk – en is dus goud waard. In 20 weken stomen we je klaar voor deze spannende functie, en daarna kun je bij allerlei organisaties als junior aan de slag. Elk bedrijf heeft immers beveiliging nodig.

Bootcamp Full Stack Developer

Een Full Stack Developer is een allrounder die met gemak een hele app ontwikkelt, van design tot werkende applicatie. In 20 weken doorloop je de hele productiecyclus en werk je aan praktijkopdracht. Na succesvolle afronding heb je een hbo-functiecertificaat en kun je de arbeidsmarkt op als junior softwareontwikkelaar.

Overige omscholingstrajecten

NOVI biedt ook omscholingstrajecten aan voor mensen die nog helemaal geen enkele kennis hebben van de ICT. Deze trajecten starten op een lager niveau en kennen een minder breed profiel. Perfect dus als je je wilt laten omscholen. 

Zo werkt het

Een bootcamp is opgebouwd uit twee specialistische leergangen van een hbo-ICT bachelor. In dit full-time traject duik je gelijk in de theorie en maak je elke week uitdagende praktijkopdrachten. We bereiden je zo goed mogelijk voor om na de bootcamp direct aan de slag te kunnen. Daarom krijg je veel autonomie en werk je elke week aan een idee voor je eindopdracht. Heb je alles gehaald? Dan ontvang je een HBO-functiecertificaat. Daarmee toon je aan dat je jouw kersverse skills op hbo-denk en werkniveau beheerst. Erg handig als je gaat solliciteren!

 

 

Colleges

Tijdens de bijeenkomsten ga je samen met een docent en je medestudenten aan de slag met de vragen die jullie hebben en met het toepassen van de theorie door middel van praktijk-gerelateerde opdrachten.

Studiecoaching

De hoofddocent is voor jou het aanspreekpunt bij zaken die betrekking hebben tot de inhoud van de opleiding. Heb je extra hulp nodig, wil je het hebben over jouw persoonlijke ontwikkeling, of heb je andere vragen? Dan staat je studiecoach voor je klaar.

Talent Meetup

Bij NOVI organiseren we elk kwartaal een Talent-meetup, waarbij we onze studenten en IT-bedrijven met elkaar in contact brengen. 

Events

Kickoff

Je begint jouw 20 weken durende traject met een online kickoff. Tijdens de kickoff maak je kennis met jou studiecoach en medestudenten. Je krijgt een uitgebreide introductie over de lesmethode, het gebruik van Edhub en andere praktische zaken. Je bespreekt jouw ambities en doelen met je studiecoach zodat je daar goed aan kan werken.

Talent Meetup

De meeste deelnemers aan de bootcamp hebben het hetzelfde doel voor ogen; een baan in de IT. Maar het kan behoorlijk lastig zijn om jezelf vol vertrouwen op de arbeidsmarkt te storten, wanneer je nog niet precies weet wat je waard bent, wat je kunt en waar werkgevers naar op zoek zijn. Daarom helpen wij je een handje bij je eerste stappen op deze nieuwe arbeidsmarkt. En dat doen we tijdens onze Talent Meetup. Ieder half jaar organiseert NOVI een Talent Meetup, waarbij we een aantal werkgevers uitnodigen. Je kan hier allerlei organisaties verwachten zoals overheidsinstanties, detacheerders, scale- en startups.

Workshops

Naast het reguliere programma organiseert NOVI ook een aantal workshops en verdiepingssessies. Naast de meerdaagse workshops Effectief Leren en Hack The Box, biedt NOVI elke woensdagavond gratis workshops aan over uiteenlopende onderwerpen. De onderwerpen zijn divers, maar altijd actueel. De verdiepingssessies zijn bedoeld om dieper op bepaalde onderwerpen in te gaan, onderwerpen meer context te geven of om jou, als beginnend professional een beter beeld te geven van jouw toekomstige praktijkomgeving.

Uitreiking

Wanneer je de bootcamp succesvol hebt afgerond, krijg je bericht over wanneer jouw uitreiking plaatsvindt. Tijdens deze uitreiking krijg je het functiecertificaat uitgereikt. Hiermee kun je aan potentiële werkgevers laten zien over welke competenties je beschikt.

Studieadviesgesprek

Meer weten over de carrièremogelijkheden en baankansen na de bootcamp?

Spreek een opleidingsadviseur

Hoe studeer jij het liefst?

NOVI's onderwijs is uniek. En dat merk je wanneer je deelneemt aan onze bootcamps. Ons hybride onderwijs biedt de perfecte balans tussen online leren en op locatie samenwerken. Hierdoor heb je meer flexibiliteit in hoe je je bootcamp invult en kun je deze beter laten aansluiten bij jouw leerstijl.

Waardevolle praktijkvaardigheden
Binnen onze bootcamps proberen we de praktijk zo goed mogelijk na te bootsen. Je werkt met cases die uit de praktijk gegrepen zijn, zodat je na je bootcamp optimaal voorbereid bent op het echte werk.

Ontmoetingsplek
Onze locaties zijn een ontmoetingsplek: een centraal punt waar je met je docent, studiecoach of medestudenten kunt afspreken. Studeren en workshops volgen kan er ook.

Sarah Goossens
‘Een bootcamp volgen bij NOVI is uitdagend, intensief, leerzaam en ontzettend leuk. Binnen enkele maanden kun je al van begin tot eind een eigen webapplicatie programmeren! De docenten waardeerde ik het meest: elk vak werd gegeven door iemand met praktijkervaring. Het was heel leerzaam om hun verhalen en praktische toepassingen te horen en te zien, en ze waren ook allemaal heel betrokken, hadden voor iedereen persoonlijke aandacht. De bootcamp heeft echt de basis gelegd voor mijn toekomstige ICT-carrière.’
Bootcamp Full Stack Developer
Ashray Roktoe
‘Wat ik vooral leuk vind aan de opleiding, is dat de lessen niet alleen op de stof zijn gericht. Dat geeft ruimte voor interactie. Als de docent urenlang aan het woord zou zijn, zou ik mijn aandacht er maar moeilijk bij kunnen houden. In plaats daarvan houden we bijvoorbeeld brainstormsessies, waarbij iedereen aan het woord komt – heel anders dan wat ik van de middelbare school gewend ben.’
Hbo-ICT Software Development
Saskia Bousardt
‘Wat ik zo leuk vind aan de opleiding, is dat het een goede combinatie is van theorie en praktijk. De theorie is interessant en de praktijkopdrachten zijn superleuk. Bij de meeste vakken mag je zelf een onderwerp kiezen voor de opdrachten, waardoor ze ook toepasbaar worden voor je werk of privéleven. Zo heb ik voor Frontend een superleuke babynamen-app gemaakt die niet alleen mij en mijn man geholpen heeft, maar die ook werd gebruikt door collega’s die in verwachting waren.’
Hbo-ICT Software Development

Meer informatie?

 

Over NOVI   Middel 2

Ontdek waarom NOVI al meer dan 60 jaar dé opleider is in ICT.

 

Financiering  Middel 2

Maak slim gebruik van de beschikbare subsidieregelingen.

 

F.A.Q.   Middel 2

Heb je nog een vraag? Grote kans dat je hier het antwoord vindt.