Subsidie NOVI helpt je bij het vinden van de juiste subsidie- en financieringsmogelijkheden. Er zijn veel verschillende faciliteiten, regelingen en subsidies voor opleidingen, ontwikkeling en arbeidsmobiliteit. Logisch dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je hier graag mee.

Download brochureSubsidie Quickscan

Laat NOVI je helpen

NOVI heeft zelf de deskundigheid in huis om je te adviseren, maar kan ook in samenwerking met partners de aanvraag voor je uit handen nemen. Wij kijken graag of je in aanmerking komt voor gebruik van een regeling. Aan ons advies kun je geen rechten ontlenen, maar het helpt te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn. Wij kunnen desgewenst ook de subsidieaanvraag uit handen nemen.

 
Hoeveel subsidie kan ik krijgen?
 

Subsidie Praktijkleren

Deze regeling stelt een subsidiebedrag van maximaal € 2.700,- per student per jaar beschikbaar voor de werkgever, wanneer een werknemer een geaccrediteerde duale of deeltijdopleiding volgt. Voor de Subsidieregeling Praktijkleren komt alleen onze hbo-ICT (of delen daarvan) in aanmerking.

 

Meer info

Vraagfinanciering

Vanaf september 2016 ontvangt elke student die meerderjarig is en nog geen bachelor- of mastertitel in het bekostigd onderwijs heeft behaald met het gebruik van een zogenaamde voucher een korting op zijn collegegeld van €1.250,- per half jaar.

Meer info

Levenlanglerenkrediet

Het levenlanglerenkrediet is een regeling waarmee mensen zich tot op latere leeftijd kunnen blijven ontwikkelen. Met ingang van studiejaar 2017 – 2018 kan iedereen tot 55 jaar die geen recht meer heeft op studiefinanciering geld lenen om collegegeld of lesgeld te betalen.

Meer info

Meer weten?

Download onze brochure en lees het nog eens rustig na. Bij vragen zijn we tijdens kantoortijden telefonische bereikbaar op (030) 711 5615.

Download Brochure