We're hiring!

 

Yes! NOVI groeit door. Wil je onderdeel zijn van ambitieuze organisatie die het IT-onderwijs in Nederland veranderd? Wil jij je aansluiten bij een jong team van gedreven professionals, in een organisatie waar je alle kansen krijgt om jezelf door te ontwikkelen? Dan komen we graag met je in contact. 

Open sollicitatie

Leuk dat je geïnteresseerd bent om ons te komen werken! Wij zijn NOVI Hogeschool. ICT zit in ons bloed, en daarmee overdrijven we niet. We zijn namelijk al 60 jaar dé hogeschool voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de ICT. Dat komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. We werken elke dag hard om relevant en up-to-date onderwijs te leveren voor iedereen die een toekomst ziet in de ICT, of je nou werkt of startend bent.


Over de mogelijke rollen

NOVI is al 60 jaar een begrip in de IT-sector en heeft succesvolle (hbo-) deeltijdopleidingen op het gebied van IT en Bedrijfskunde.

NOVI kan aansprekende organisaties als ABN AMRO, Young Capital, Belastingdienst, Ministerie van Defensie, Rabobank en Eneco tot haar klantenkring rekenen en levert succesvolle opleidingstrajecten aan professionals van Nederlands grootste bedrijven.

Binnen NOVI wordt er veel aandacht geschonken aan innovatie, vernieuwing en het leveren van high-end opleidingsproducten. Zowel voor hbo- als op maat gemaakte programma’s.

Binnen onze sterk groeiende organisatie zijn we continu op zoek naar nieuw talent op het gebied van:

  • Docenten en ondersteuning
  • Sales
  • Onderwijskunde
  • Programmamanagement
  • Coaching en service
  • Finance

Staat er op dit moment geen vacature open voor een rol die bij jou past, twijfel dan niet om een open sollicitatie naar ons te sturen. Grote kans dat er binnenkort wel een rol open komt die bij jouw kwaliteiten past. 

 

Geïnteresseerd?

Als jouw hart sneller gaat kloppen van onze organisatie, wil je graag meebouwen aan een krachtig merk in het IT onderwijs en ben je op zoek naar een plek waar je al jouw ambitie kwijt kan? Stuur dan je CV en motivatie naar info@novi.nl o.v.v. open sollicitatie.

contact-image

Perks

Als medewerker van NOVI heb je buiten een marktconform salaris, veel doorgroei mogelijkheden, ook de beschikking over veel leuke extra’s zoals een laptop, sportschoolabonnement, Headspace account, Spotify abonnement, Microsoft Office 365, vrije toegang tot al ons onderwijs en nog veel meer!

Doorgroeien

NOVI is een groeiend bedrijf, daar zijn we trots op. We willen NOVI met z’n allen op de kaart zetten. En dat vraagt wat van ons als werkgever, maar ook wat van alle medewerkers. Groeien is meer dan een doel op zich, het is een mindset. Dat is dan ook de reden dat je alleen maar duurzaam kunt groeien vanuit een cultuur die dat ondersteunt. Een cultuur waarin je op elkaar kunt bouwen, je je veilig voelt te experimenteren, fouten te maken en elkaar daar op constructieve wijze op kunt aanspreken. Wij bieden onze medewerkers graag de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien. Als je ambitie hebt en deze ook vertaald naar een sterke performance is NOVI dé plek om je ambities te realiseren.