Hbo-ICT: Geo-ICT Geografisch informatiesysteem en ICT zijn de afgelopen jaren sterk naar elkaar gegroeid. Er ontstaat steeds meer een behoefte vanuit ondernemingen en de overheidsorganisaties om locatiedata te verwerken en te gebruiken. Geo-ICT is dan ook een ICT-discipline die snel volwassen wordt. Deze studierichting geeft je de mogelijkheid je breed en praktijkgericht te ontwikkelen.

LET OP: Subsidie vraagfinanciering eindigt per september 2019!

Download brochure Advies gesprek aanvragen
 • Vouchers Vraagfinanciering

  Vanaf september 2016 ontvangt elke student die meerderjarig is en nog geen bachelor- of mastertitel in het bekostigd onderwijs heeft behaald met het gebruik van een zogenaamde voucher een korting op zijn collegegeld van €1.250,- per half jaar. Het volledige collegegeld van NOVI is €2.750,- per half jaar. Na aftrek van de vouchers blijft hiervan dus een bedrag van €1.500,- van over. Elke student kan gebruik maken van maximaal 8 vouchers. Eén voor elk semester/ half jaar dat hij een hbo-studie afneemt. Deze regeling geldt alleen voor studenten die na september 2016 met de opleiding starten.

 • Verkort Hbo

  Om te kunnen afstuderen, wordt met elke student voor aanvang van de opleiding hbo GEO-ICT gekeken welke vakken nog gevolgd moeten worden. Door middel van een op te bouwen portfolio, gebaseerd op de kennis en ervaring waar de student al over beschikt, wordt bepaald voor welke vakken vrijstelling kan worden verkregen. Vaak betekent dit dat een student veel sneller dan in de reguliere 4 jaar zijn Bachelor titel kan halen.

Kenmerken

 • Duur
  4jaar
 • Punten
  240 ECTS
 • Collegegeld
  € 3.000,- per jaar (Vrijgesteld van btw en incl vouchers)
 • Lesmateriaal
  €600,- per jaar
 • Start
  6 keer per jaar
 • Locatie
  Utrecht, Maastricht

Geinteresseerd?

Neem contact op Download studiegids

Wat onze studenten op Springest zeggen

"Goede opleiding waar je veel leert over tactisch inzicht en welke processen er allemaal bij komt kijken in de hedendaagse ICT omgeving. Mede door leraren uit de praktijk en het toepassen van de opgedane kennis in de eigen organisatie."
Hugo van Wijlen Senior Ontwerper Infrastructuur
"De praktische lessen en inspirerende docenten zorgen dat je echt verder komt in jouw carrière. NOVI daagt uit waardoor je de stof niet alleen leert maar ook daadwerkelijk inzet in het bedrijfsleven."
Vincent Demmink Senior Business Consultant
"Ik ben zeer tevreden over Novi. De lesstof sluit uitstekend aan op de praktijk met een prima begeleiding van docenten. Tevens een prachtige nieuwe locatie. Deze opleiding zou ik een ieder aanraden."
Stefan Vermeer Functioneel Beheerder
"De gehele opleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Voornamelijk de docenten uit de praktijk en de wijze waarop vakken afgesloten worden. De opleiding heeft me veel handvatten gegeven die direct inzetbaar zijn in de praktijk. Meerdere collega's heb ik ondertussen al naar tevredenheid richting NOVI gestuurd!"
Peter Barendregt Mission Critical Engineer

Meer weten? Download gerust onze brochure en lees het nog eens rustig na. Bij vragen zijn we tijdens kantoortijden telefonische bereikbaar op (030) 711 5615.

Download brochure Download studiegids