Bedankt !

De brochure is verzonden naar je mailbox.

Waar kunnen we je bij helpen?

Kun je ook subsidie krijgen voor deze opleiding?

In veel gevallen wel! Maar het hang vaak van een aantal variabelen af, zoals je woonplaats, je arbeidssituatie, je werkverleden, soms zelfs je leeftijd. De meest voor de hand liggende subsidies leggen we je op onze site uit, maar je kunt ook altijd even contact opnemen met onze subsidieadviseur, zodat je zeker weet dat je geen regeling mist. 

Hoe kan ik meer te weten komen over deze opleiding?

Ook na het lezen van de brochure is het goed mogelijk dat je nog verschillende vragen hebt. Wij hebben een team met opleidingsadviseurs voor je klaar staan om deze met je door te nemen. Of het nu gaat over kosten, vrijstellingen, of omdat je gewoon eens een kijkje wilt komen nemen in ons pand.  Alles mag. Je kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ze maken. 

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor deze opleiding?

Uiteraard! Je kunt de offerte gemakkelijk zelf aanmaken via onze opleidingsconfigurator. Daarin wordt je door een aantal keuzes geleid, op basis waarvan we de offerte kunnen opmaken. Mocht je tijdens het invullen van de configurator vragen hebben, of kom je er niet uit, bel ons dan gerust. Dan doorloopt één van onze opleidingsadviseurs het proces samen met je.