7 April 2020

Vragen door het Coronavirus? NOVI organiseert een Q&A

We kunnen stellen dat de afgelopen maand een bijzondere maand was. Net als wij, heb je de eerste weken in deze vreemde tijd achter de rug. We kunnen trots zijn op de inventieve en positieve kant die het Coronavirus in ons naar boven haalt. Jong en oud creëren links en rechts toffe initiatieven en ondanks de isolatie is men méér met elkaar verbonden dan ooit. Maar er is ook onzekerheid en dat roept veel vragen in ons op.   

In deze tijd is het daarom belangrijk dat we goed blijven communiceren over onze onzekerheden. Zo kan het, dat je vanuit jouw vakgebied en expertise iets kunt betekenen voor een ander. Zo bieden we elkaar perspectief en komen we als samenleving tot inventieve oplossingen. 

Vanuit deze gedachte organiseert NOVI Hogeschool op 22 april 2020 een live online Q&A. Vragen die momenteel in de virtuele wandelgangen de ronde doen luidden: ‘wat voor impact gaat het Coronavirus hebben op de IT-markt’ of ‘heb ik straks nog wel een baan?’. Ons panel, bestaande uit Mitchell van der Geest en George Vlug (Commercieel Directeur) zijn er om aandacht te besteden aan dit soort vragen. Door onze expertise in de IT-branche kunnen we je bovenal voorzien van nuttige tips waarmee jij je ook in deze tijd kan blijven ontwikkelen. Ons doel is om jou wat perspectief te bieden in deze onzekere tijden en toe te lichten hoe een opleiding volgen bij NOVI je hierbij kan ondersteunen.

Tijdens de sessie is er ruimte voor interactie maar je kunt ons ook alvast je meest brandende vraag insturen. Zorg in ieder geval dat je de 22e met een drankje klaarzit en join ons om 19:30! Aanmelden kan via de onderstaande button. 

Meld me aan

Gerelateerde artikelen