VERKORT HBO-TRAJECT

Mensen verschillen. Daarom onderscheiden wij ons door een persoonlijke benadering. Als je over aantoonbare kennis en praktijkervaring beschikt, hoef je bij Hogeschool NOVI niet te starten in het eerste jaar van de opleiding, maar kun je op een hoger niveau instromen. Hoe meer kennis en ervaring is opgedaan, hoe hoger het niveau is waarop je kunt instromen in een verkort hbo-traject. Mits die kennis en ervaring uiteraard relevant is voor de opleiding. Dat leidt tot een individueel programma. NOVI heeft zich gespecialiseerd in aanbod op maat (verkort hbo-traject). Dat kan doordat de studenten geen vooraf vastgestelde opleidingstrajecten volgen, maar een individueel programma. Wij hebben hiervoor een instroomprocedure ontwikkeld en geautomatiseerd die uniek is.

VRIJSTELLINGEN

0
120

Gemiddeld aantal punten vrijstelling

Intakegesprek

Wij voeren met alle mensen die willen instromen in onze opleidingen een intakegesprek. In dat intakegesprek neemt de intaker samen met jou je CV door. De intaker kan aan de hand van de informatie die je verschaft over de kennis en ervaring waarover je beschikt, inschatten op welk niveau je kunt instromen. Hierdoor kun je een aanmerkelijke versnelling realiseren in het behalen van je hbo-diploma. Ook word je uitgebreid geïnformeerd over het eventuele vervolg van de procedure. Vaak kan je direct starten met de opleiding om tijdens de opleiding (ook) te werken aan je portfolio.

Vraag intake aan

ASSESSMENT

Hoeveel vrijstellingen kan ik krijgen?

Dit is een van de meest voorkomende vragen die aan onze opleidingsadviseurs worden gesteld. Om in deze behoefte te voorzien hebben wij een quickscan-tool ontwikkeld die je inzicht geeft in de mogelijk te verkrijgen vrijstellingen. In slechts 2 stappen krijg je een indicatie van de vrijstellingen die mogelijk voor jou van toepassing zijn. De uitslag kun je naar jezelf mailen en gebruiken bij een vervolggesprek met onze opleidingsadviseurs. Wil je ook weten hoeveel vrijstelling jij zou kunnen krijgen? Doe dan snel onze Vrijstelling Quickscan!

Hoe dicht ben jij bij je hbo-titel?

GEÏNTERESSEERD IN DE MOGELIJKHEDEN?