Applicatie-

ontwikkelaar

 

(Fulltime)

 

We zijn op zoek naar aanwinsten voor ons enthousiaste en hechte team. Bij Torvi krijg je de kans om mee te ontwikkelen met een jonge start up die de receptenwereld wilt revolutionariseren. Heb je interesse en wil je je bij ons aansluiten? Dan komen we graag met je in contact.

We are hiring!

Wij zijn op zoek naar een app developer die de Torvi app van A tot Z wil helpen opzetten! Torvi (https://torvi.nl/) is een social media platform voor recepten. Het bedrijf is nog jong en we zoeken daarom ook iemand die enthousiast is om met ons mee te groeien. In ons team zit al een web developer die verantwoordelijk is voor de backend en de huidige website. Jij zal vooral met hem samen gaan werken om de Torvi app te realiseren.

We hebben een klein team van vier mensen, maar verwachten deze snel uit te breiden. We zijn flexibel qua je werkwijze en je uren; mocht je het leuk vinden om veel verantwoordelijkheid te nemen, top! Heb je dit liever niet? Dan is dat ook geen probleem.

Je hebt geen bepaald opleidingsniveau nodig, wij geloven dat je vaardigheden en kwaliteiten daar namelijk niks mee te maken hebben. Wel zoeken we specifiek iemand die behendig is met Javascript, ervaring met Vue/Nuxt is een pre. Het liefst ben je 24u+ per week beschikbaar (op kantoor), maar we zijn flexibel in de uren. Meer of minder kan dus ook!

Wat bieden wij?

Een fijn kantoor dicht bij het station in Nijmegen (NEX’D) wat van alle gemakken is voorzien

  • Kans om mee te groeien met een kleine en hechte startup vol potentie
  • Informele werksfeer
  • Vrijheid en flexibiliteit in werkwijze en uren
  • Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • Geen vakantiebeleid. Je neemt vakantie wanneer je wilt.

Groei mee met Torvi

Bij Torvi heb je de kans om aan het begin te staan van iets groots. Op dit moment aansluiten betekent automatisch dat je veel inspraak hebt in het bedrijf, en dat deze alleen maar kan groeien naarmate het bedrijf gaat uitbreiden. Leren en feedback geven staat voorop, waardoor we elkaars prestaties blijven verbeteren en daarmee ook de prestaties van het bedrijf. Ten slot is er ruimte voor zelfontwikkeling door bijvoorbeeld opleidingen en cursussen te volgen.


Geïnteresseerd?

Word jij enthousiast van Torvi en ben jij geschikt voor deze functie? Neem dan contact op met Chris van Dommele in de MS Teamsomgeving of door een mailtje te sturen naar chris@torvi.nl, dan drinken we snel een vrijblijvend kopje koffie!