4 Maart 2021

Vacature: Subsidieadministrateur

Subsidieadministrateur (32-40 uur) 

Ben jij een administratief talent die servicegericht te werk gaat communicatief vaardig is en het leuk vindt om de verbinding te organiseren tussen verschillende mensen en organisaties? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou! Hogeschool NOVI is op zoek naar een Subsidieadministrateur. Het is een nieuwe functie op het kruispunt van financiële administratie, service en advies. Voor het volgen van onderwijs zijn diverse subsidie mogelijkheden beschikbaar, denk hierbij aan het Leven Lang Leren Krediet, UWV maar ook diverse rijks, provinciale en gemeentelijke subsidies. Jij gaat ervoor zorgen dat onze (nieuwe) studenten maximaal gebruik kunnen maken van deze diverse subsidies. Afhankelijk van de subsidie soort vraag jij deze aan of begeleid je onze studenten met de aanvraag hiervan. Je zorgt ervoor dat er een optimale afstemming ontstaat met de student en de subsidieverstrekker, maar ook binnen NOVI  zorg je voor de afstemming met de facturering, debiteurenbeheer en waar nodig met de afdeling sales en de servicedesk.  

 

Waar ga je werken? 

Hogeschool NOVI is een particuliere hogeschool die doelgericht onderwijs aanbiedt op het gebied van ICT. We hebben ons hoofdkantoor in Lage Weide Utrecht, maar vanwege onze sterke groei zijn we bezig met het zoeken van een mooie nieuwe locatie die past bij onze doelstellingen voor de komende jaren. We zijn een zogenaamde remote-first organisatie, wat betekent dat jij voornamelijk op kantoor komt als jij dit zelf prettig vindt en anders werk je gewoon lekker vanuit huis. Bij NOVI zijn ongeveer 40 mensen in dienst.  

De afdeling Finance bestaat uit een Financial Controller die de dagelijkse aansturing verzorgd en nog 2 collega’s die zorgen voor zaken als facturatie, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer en overige werkzaamhedenBinnen de directie is één van de directieleden eindverantwoordelijk voor financiën. 

We zijn een dynamische organisatie waar we iedere dag proberen ons onderwijs en onze dienstverlening beter te maken. We bieden flexibel onderwijs aan, maar ook een flexibele werkplek en verwachten van al onze werknemers een flexibele houding aangevuld met een “dat gaan we doen” instelling. Hoewel de meerderheid van NOVI vrij jong is, werkt er een grote verscheidenheid aan mensen en kun je bij NOVI jezelf zijn. 

 

Wat ga je doen? 

 • Aanvragen van subsidiegelden voor de student; 
 • Begeleiden van de student bij het aanvragen van subsidie; 
 • Afstemmen van de subsidieaanvragen op de facturatie en met het debiteurenbeheer; 
 • Het eigen maken van (nieuwe) subsidieregelingen; 
 • Als aanspreekpunt fungeren voor vragen met betrekking tot de verschillende subsidiemogelijkheden; 
 • Opstellen van kennisdocumenten met betrekking tot de verschillende subsidiemogelijkheden; 

 

Wie ben je? 

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding met al enige jaren werkervaring of een HBO-opleiding; 
 • Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkelt en zet deze in om ervoor te zorgen dat de belanghebbende tijdig en juist worden geïnformeerd; 
 • Je bent representatief; 
 • Je organiseert jouw werk goed en zorgt ervoor dat de administratieve handelingen vlekkeloos worden afgehandeld; 
 • Je bent flexibel en je voelt je prettig in een omgeving die volop in ontwikkeling is; 
 • Je kunt zelfstandig werken, je weet wanneer je hulp moet vragen en neemt verantwoordelijkheid voor je werkzaamheden; 
 • Kennis van of ervaring met subsidieregelingen is niet noodzakelijk; 

 

Wat bieden wij? 

Een leuke afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheden en voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling. De mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele werktijden. Een marktconform salaris en 25 vakantiedagen. Leuke extra’s zoals een sportschoolabonnementSpotify  en vrije toegang tot al ons onderwijs.   

 

Ben je geïnteresseerd? 

Dan ontvangen wij graag jou C.V. en motivatie op hr@novi.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten van Koolwijk 06  5252 38 67. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld 

Gerelateerde artikelen