Junior Online Marketeer

 

Lijkt het jou gaaf om voor klanten of bedrijven de ROI te verbeteren en echt impact te kunnen maken met online marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken versterking in de vorm van een online marketeer bij Social Brothers. Wij zijn een full service digital agency waarbij wij onze klanten verder willen helpen.  

Wie zoeken wij?

Ons Digital Marketing team focust zich op e-commerce, B2B, B2C en recruitment campagnes waarbij wij de klanten full service verder helpen. Dit betekent dat we verder kijken dan een CTR, CPC, maar bedrijven hun full funnel adviseren. ROAS, Cost Per Hire, Customer Lifetime value zijn hierbij de juiste KPI’s waar wij ons op focussen en zonder onze creatieve Design team hebben wij geen effectieve campagne.  

Wat ga jij doen?

Als Junior Online Marketeer bij Social Brothers:

 • wil je worden opgeleid om eigen klanten te beheren samen met een digital adviseur;
 • zal je gaan werken voor  klanten met gemiddeld meer dan € 5.000,- ad spend per maand;
 • ben je bekend met SEA, Social Advertising, marketplaces & SEO en andere tooling zoals (Channable, SEMrush AdCalls, HubSpot, Databox);
 • weet je klanten te verbazen met de resultaten & verrassen met nieuwe inzichten en next steps in onze maandelijkse meeting met onze klanten
 • weet je hoe je dit moet overbrengen naar de klant en je vindt presenteren leuk en niet iets waar tegenop kijkt
 • ben je klaar om de next step te zetten en ga je aan onze doelstellingen werken om het beste digital agency van regio Utrecht te worden én
 • ben je een teamplayer, want al je toekomstige collega’s hebben dezelfde drive om de bovenstaande doelstelling te bereiken. 

Het is een pré als je in het bezit bent van certificaten, maar ervaring met is vele malen belangrijker.

Wie zijn wij?

Wij zijn Social Brothers, een digital agency die dit jaar 10 jaar bestaat. Met 50 enthousiaste professionals zoeken wij naar innovatieve en effectieve oplossingen. Met trots kunnen we zeggen dat wij klanten als Boskalis, Piet Boon, SPAR University, Rode Kruis, Verloning, Fun Forest en Cleanprofs mogen verblijden met onze diensten. En daar willen wij nog veel meer mooie namen aan toevoegen. Vanuit ons kantoor in Utrecht en een kantoor in Rotterdam werken wij dagelijks met de nieuwste technologieën. 

Het team

Het Digital Marketing team bij Social Brothers groeit hard! Bij deze groei kunnen wij jou goed gebruiken. Ons team bestaat uit adviseurs en online marketeers. Waarbij onze adviseurs klanten strategisch adviseren over hun online positionering, ga jij als digitaal marketeer aan de slag met digital marketing campagnes voor jouw klant. Het team bestaat uit gedreven jongens en meiden, waarbij de leeftijd ligt tussen de 22 en 30 jaar. Het team symboliseert zich door een sterk team, kennisdeling, goede sfeer en maximale resultaten willen behalen voor zichzelf en klanten. 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden jou:

 • een salaris tussen de € 2.000,- en € 2.800,- bruto per maand, gebaseerd op jouw kennis en werkervaring;
 • reiskostenvergoeding op basis van € 0,19 per kilometer;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop van de zaak, eigen keuze om pensioen op te bouwen, een vrijdagmiddagborrel, mogelijkheid om op donderdag te bootcampen, een weekendje weg en nog meer evenementen
 • een werkplek waar jij jouw skills mag inzetten om onze klanten blij te maken;
 • een team waarin kennis delen centraal staat en waar je dus iedere dag nieuwe dingen blijft leren;
 • een organisatie met 50 enthousiaste professionals die klaar is voor gave projecten en
 • een werkplek waarbij je een combinatie hebt tussen zelfstandig en in samenwerkingsverband werken. 

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Geef dan je interesse aan voor Junior Online Marketeer bij Luuk Ammerlaan via het Talent Pool Team op MS Teams.