Frontend Developer

 

Het ontwikkelen van webapplicaties, complexe maatwerkprojecten en het vertalen van problemen naar innovatieve en creatieve oplossingen. Deze drie dingen mag je verwachten wanneer je bij Social Brothers aan de slag gaat als Front-end Developer. Als Front-end Developer zal je gaan ontwikkelen met het framework React. In ons team van Front-end Developers zoeken wij ondersteuning en wellicht ben jij degene die we zoeken!

 

Wie zoeken wij?

Naast dat jij je herkent in bovenstaande drie dingen, heb jij:

 • een afgeronde opleiding op het gebied van softwareontwikkeling;
 • (een aantal jaren) ervaring met React development;
 • ervaring met NextJS, Typescript/ES6+, React Native en Scss
 • een passie voor clean code en een scherp oog;
 • zin om samen met jouw collega’s aan de slag te gaan met complexe opdrachten;
 • skills om ook zelfstandig aan de slag te gaan aan een project en
 • de ambitie om je te blijven ontwikkelen op het gebied van React.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden jou:

 • een salaris tussen de € 2.200,- en € 3.000,- bruto per maand, gebaseerd op jouw kennis en werkervaring;
 • reiskostenvergoeding op basis van € 0,19 per kilometer;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop van de zaak, een vrijdagmiddagborrel, mogelijkheid om op donderdag te bootcampen, een weekendje weg en nog meer evenementen
 • een werkplek in Utrecht bij een groeiende IT organisatie;
 • de kans om te werken aan projecten in multidisciplinaire teams en voor gave klanten;
 • kennissessies met jouw collega’s binnen jouw werkgebied;
 • een organisatie met 50 enthousiaste professionals die klaar is voor gave projecten en
 • de mogelijkheid om zowel op de werkvloer als daarbuiten te leren en ontwikkelen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Om 08:45 uur kom je binnen op kantoor in Utrecht. Je pakt een kop koffie en kletst over het weekend. Vanaf 9 uur werk je samen met twee collega’s aan een project. Jullie starten de ochtend met een evaluatie van de dag ervoor en brengen in kaart wat er voor vandaag op de planning staat. Nadat de verdeling gemaakt is, gaan jullie geconcentreerd aan de slag en voordat je het weet is het tijd om te lunchen, even weg uit de projectkamer.

Na de lunch werk je weer aan hetzelfde project. Je bent bezig met een complexe opdracht en vraagt een van je collega’s om mee te kijken. Samen sparren jullie over de mogelijkheden en proberen jullie een aantal dingen uit.
Halverwege de middag komt er een Projectmanager binnen, hij heeft een spoedklusje voor je. Kort legt hij uit wat de bedoeling is en jij gaat er direct mee aan de slag, zodat de klant het einde van de middag blij gemaakt kan worden.

Aan het einde van de dag kijk je naar wat er voor de volgende dag op de planning staat en sluit je af.

Als Front-end Developer bij Social Brothers wordt je met open armen ontvangen, je werkt in een klein, hecht team en mag je verwachten dat je meegenomen wordt in alle ontwikkelingen die er gaande zijn. Je werkt aan verschillende projecten, met de nieuwste technieken en we staat er open voor om nog meer nieuwe technieken te leren kennen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Social Brothers, een digital agency die dit jaar 10 jaar bestaat. Met 50 enthousiaste professionals zoeken wij naar innovatieve en effectieve oplossingen. Met trots kunnen we zeggen dat wij klanten als Boskalis, Piet Boon, SPAR University, het Rode Kruis, ABO en Backbase mogen verblijden met onze services. En daar willen wij nog veel meer mooie namen aan toevoegen.

Vanuit ons scale-up kantoor in Utrecht en een kantoor in Rotterdam werken wij dagelijks met de nieuwste technologieën.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Geef dan je interesse aan voor Frontend Developer bij Luuk Ammerlaan via het Talent Pool Team op MS Teams.