We are hiring!

 

Wil jij onderdeel worden van een ambitieuze organisatie die het IT-onderwijs in Nederland revolutioneert? Reageer dan nu en sluit je aan bij een jong team van gedreven professionals, in een organisatie waar je alle kansen krijgt om jezelf door te ontwikkelen.

Salesmedewerker: Opleidingsadviseur

Over NOVI Hogeschool

Bij NOVI Hogeschool zit IT in ons bloed. Al meer dan 60 jaar zijn we dé hogeschool voor iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van IT. Dat komt natuurlijk niet vanzelf. We werken elke dag hard om relevant en up-to-date onderwijs te leveren voor iedereen die een toekomst ziet in de IT. Of je nu pas net begint of al wat meer ervaring hebt.

NOVI werkt met een innovatieve nieuwe onderwijsvorm waarin de student centraler staat dan ooit. In ons curriculum studeert iemand aan een op maat gemaakt traject dat volledig is afgestemd op de behoeftes van de student. We begeleiden proactief, maar leggen de autonomie uiteindelijk bij de student zelf neer.

Over de functie

Als opleidingsadviseur ben je het aanspreekpunt voor toekomstige studenten. De primaire taak van de opleidingsadviseur is om toekomstige studenten zo goed mogelijk van advies te voorzien, met als doel hen in te schrijven voor een opleiding die bij hen past. De opleidingsadviseur begeleidt leads in het proces van interesse tot de aanmelding.

Als opleidingsadviseur ben jij het gezicht van NOVI. Naast het geven van productinformatie en het organiseren van o.a. open avonden, is het jouw taak onze normen en waarden enthousiast over te brengen op een potentiële student. Je hoeft bij ons geen ervaring te hebben in de IT maar de praktijk leert ons dat affiniteit hiermee enorm helpt. Ben jij deze creatieve en altijd enthousiaste persoon, dan ben jij the-one-for-the job!

 

Wij zijn op zoek naar iemand:

 • Die wil komen werken op onze hoofdlocatie in Utrecht;
 • Voor 40 uur per week (parttime in overleg);
 • Met hbo-denk- en werkniveau;
 • Die affiniteit heeft met sales;
 • Een groot inlevingsvermogen heeft en houdt van een goed gesprek;
 • Het leuk vindt iemand goed te informeren;
 • Graag evenementen organiseert;
 • Met een persoonlijke uitstraling;
 • met vermogen potentiële studenten te motiveren en inspireren;
 • Die de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend beheerst;
 • Die proactief en communicatief vaardig is.

 

In ruil hiervoor bieden wij:

 • Een leuke afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheden en voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling.
 • De mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele werktijden.
 • Een marktconform salaris en 25 vakantiedagen. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een laptop, sportschoolabonnement, Headspace account, Spotify abonnement, Microsoft Office 365 en vrije toegang tot al ons onderwijs.


Geïnteresseerd?

Als jouw hart sneller gaat kloppen van deze vacature, je niet vies bent van een kartwedstrijdje op zijn tijd en geniet van gezellige vrijmibo’s reageer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar v.vanholten@novi.nl t.a.v. Valerie van Holten of benader Valerie direct via MS Teams.

contact-image

Perks

Als medewerker van NOVI heb je buiten een marktconform salaris en veel doorgroeimogelijkheden, ook de beschikking over leuke extra’s zoals een laptop, sportschoolabonnement, Headspace account, Spotify abonnement, Microsoft Office 365, vrije toegang tot al ons onderwijs en nog veel meer!

Doorgroeien

NOVI is een groeiend bedrijf, daar zijn we trots op. We willen NOVI met z’n allen op de kaart zetten. Dat vraagt wat van ons als werkgever, maar ook wat van alle medewerkers. Groeien is meer dan een doel op zich, het is een mindset. Dat is dan ook de reden dat je alleen maar duurzaam kunt groeien vanuit een cultuur die dat ondersteunt. Een cultuur waarin je op elkaar kunt bouwen, je je veilig voelt om te experimenteren, je fouten kunt maken en elkaar daar op constructieve wijze op kunt aanspreken. Wij bieden onze medewerkers graag de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien. Als je ambitie hebt en deze ook vertaalt naar een sterke performance is NOVI dé plek om je ambities te realiseren.