21 April 2021

Vacature Sales Medewerker: Opleidingsadviseur

Even voorstellen

Leuk dat je onze vacature hebt geopend! Wij zijn NOVI Hogeschool. ICT zit in ons bloed, en daarmee overdrijven we niet. We zijn namelijk al 60 jaar dé hogeschool voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de ICT. Dat komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. We werken elke dag hard om relevant en up-to-date onderwijs te leveren voor iedereen die een toekomst ziet in de ICT, of je nou werkt of startend bent.

Over de functie

Als Opleidingsadviseur ben je hét aanspreekpunt voor potentieel geïnteresseerde studenten. Onze marketingafdeling is elke dag druk bezig mensen gemotiveerd te krijgen om een opleiding te volgen bij NOVI Hogeschool. Als dat lukt, volgen ze een online intake via de website. In deze tool krijgen ze informatie over de opleiding en kunnen ze zich direct inschrijven. Bij NOVI studeer je alleen om nieuwe dingen te leren. Het komt dan ook voor dat iemand al ervaring heeft in de IT. In dat geval kunnen zij aan de hand van de tool (en eventueel jouw hulp) een inschatting maken hoeveel vrijstelling de nieuwe student kan krijgen. Het is jouw rol om de potentiële student te begeleiden bij het hele proces van interesse tot offerte. Daarnaast kan de potentiële student een belverzoek aanvragen zodat zij of hij aan jou vragen kan stellen over de opleidingen. De primaire taak van de opleidingsadviseur is om zo veel mogelijke geïnteresseerde dit proces succesvol te laten doorlopen en de student hierbij te ondersteunen met persoonlijk advies ten aanzien van alle facetten van de opleidingen bij NOVI.

Al je werkzaamheden – of het nou gaat om het contact met je lead, het bijhouden van afspraken tot financiële data – houd je bij in ons CRM-systeem Hubspot. Daarin heb je toegang tot je persoonlijke dashboard en heb je inzicht in de targets die jij met je team hebt gegenereerd.

NOVI werkt met een innovatieve nieuwe onderwijsvorm waarin de student centraler staat dan ooit. In ons curriculum studeert iemand aan een op maat gemaakt traject – deze is volledig afgestemd op de behoeftes van de student. We begeleiden erg proactief maar leggen de autonomie bij wel bij de student zelf neer. Als opleidingsadviseur ben jij hiervan het gezicht: naast het geven van productinformatie en het organiseren van o.a. openavonden, is het jouw taak onze normen en waarden enthousiast over te brengen op een potentiële student. Je hoeft bij ons geen ervaring te hebben in de IT maar de praktijk leert ons dat affiniteit hiermee enorm helpt. Ben jij dit creatieve en altijd enthousiaste persoon, dan ben jij the-one-for-the job!

Wij zoeken naar

Iemand:

  • Die wil komen werken op onze hoofdlocatie in Utrecht;
  • Voor 40 uur per week (parttime in overleg);
  • Met HBO-denk en werkniveau;
  • Affiniteit heeft met sales;
  • Een groot inlevingsvermogen heeft en houdt van een goed gesprek;
  • Het leuk vindt iemand goed te informeren;
  • Graag evenementen organiseert;
  • Met een persoonlijke uitstraling met vermogen potentiële studenten te motiveren en inspireren;
  • Die zowel de Nederlandse taal als geschrift uitstekend beheerst;
  • Die proactief en communicatief vaardig is.

In ruil voor

Een leuke afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheden en voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling. De mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele werktijden. Een marktconform salaris en 25 vakantiedagen. Leuke extra’s zoals een laptop, sportschoolabonnement, Headspace account, Spotify abonnement, Microsoft Office 365, vrije toegang tot al ons onderwijs en nog veel meer!

Waarom jij bij NOVI past

NOVI is een innovatieve school. Daar waar het formele onderwijs al decennia hetzelfde lijkt, is dat bij ons compleet anders. Wij vinden het enorm belangrijk dat ons onderwijs een eigen signatuur heeft. Deze signatuur is anders, vernieuwend, toekomstgericht en mede mogelijk gemaakt door onze commercieel medewerkers – en dus door jou. Jouw team bestaat uit een groep hechte commerciële kampioenen met teamverband als credo. Als jouw hart sneller gaat kloppen van deze vacature, je niet vies bent van een kartwedstrijdje op zijn tijd en geniet van gezellige vrijmibo’s reageer dan direct!

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar v.vanholten@novi.nl t.a.v Valerie van Holten.

Dit kan tot 1 juni 2021

Gerelateerde artikelen