Young Professional Cyber Security

 

(Freelance)

 

Ben jij analytisch ingesteld, communicatief vaardig en stressbestendig? Ga freelance aan de slag als Young Professional in de Cyber Security!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met het inrichten van een risicomanagementproces en het definiëren van mitigating measures. Daarnaast begeleid je de implementatie van die mitigating measures en ben je bezig met het opzetten van management rapportages over risicomanagement. De young professional kan ook ingezet worden voor alle activiteiten waar capaciteit binnen CIB ontbreekt. Er is momenteel geen capaciteit binnen IenE/CIB om de risicobeheersing goed in te richten en ondersteuning te bieden bij de uitvoering van de mitigating measures.

Over de organisatie

IenE is de slimme netwerkspeler van en voor IenW. Dit doet zij onder meer door het aanbieden van innovatieve (ICT-)oplossingen op basis van bewezen concepten. Doordat IenE de IenW-organisatie kent, kunnen zij snel reageren op vragen. Hierdoor kunnen klanten zich blijven focussen op hun core business. IenE heeft organisatie- en (proces)kennis. Op basis van de vraag levert zij expertise, die zij desgewenst uit de markt haalt. Als intermediair tussen overheid en leveranciers vervult IenE de brugfunctie. In haar rol als regisseur zorgt zij ervoor dat IenW de diensten krijgt die maximaal bijdragen aan het realiseren van haar bedrijfsdoelstellingen. Ook zorgt IenE ervoor dat de dienstverlening in de juiste prijs/kwaliteit verhouding wordt geleverd.

Functie-eisen

Universitair diploma in cyberbeveiliging

Volgt een opleiding/stage op het gebied van (cyber)security

Kennis van de AVG

Kennis van ISO 27001

Aanvullende kennis

Afgeronde universitaire opleiding op het gebied van (Cyber)security.

Competenties

Analytisch sterk, communicatief vaardig, stressbestendig en moet kunnen samenwerken in een team.

Overige informatie

Startdatum: 24 december 2021

Inzet: 36 uur/week

Looptijd: tot 24 december 2023 met optie tot verlenging

Locatie: Den Haag


Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Geef dan je interesse aan voor Young Professional Cyber Security bij Cem Ahmed via het Talent Pool Team op MS Teams.