Recruitment Manager

 

(Fulltime)

 

Ben jij ambitieus en kan je goed met mensen omgaan? Voel je je thuis binnen een scale-up cultuur en heb je affiniteit met cyber security? Lees dan gauw verder.

Bedrijf

Cyber ​​Security Recruitment is opgericht door een ethical hacker en een ervaren recruiter. Het is het eerste Nederlandse uitzendbureau met 100% focus op Cyber ​​Security. Het bedrijf is opgericht in 2018. Sindsdien groeien we met een enorme snelheid. Om hoogwaardige service te blijven bieden aan ons groeiende klantenbestand, zijn we bezig om ons team verder uit te breiden.

Ambitie

Wij zijn een zeer ambitieuze en ondernemende organisatie. In 2023 willen we het meest toonaangevende wervingsbureau voor cyberbeveiliging in Nederland, België en Scandinavië zijn. We hebben een jong team dat altijd staat te popelen om innovatieve benaderingen toe te passen.

Rol

Als Recruitment Manager beheer je de zakelijke relaties individueel en ga je op zoek naar nieuwe klanten op de markt. We hebben een sterke klantenportefeuille op de Nederlandse markt, maar we willen dit jaar ook uitbreiden naar de Belgische markt. Als Recruitment Manager ben jij de verbindende factor tussen onze klanten en de cybersecurityprofessionals.

Team

Ons team is een internationale en toegewijde groep mensen. We zijn allemaal zeer ondernemend en daarmee echte koplopers in de cybersecuritymarkt.

Waar zoeken we naar?

• Bekend met 360 recruitment – ​​Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring in recruitment en een goede staat van dienst in bedrijfsontwikkeling.
• Entrepreneurial Mindset – Je vindt het leuk om innovatieve benaderingen te verkennen. Wij geven de voorkeur aan slim werk boven hard werken.
• Doe het anders – Je streeft naar out-of-the-box mogelijkheden zonder rekening te houden met middelen die momenteel worden gehanteerd. Je bent een teamspeler en past in een scale-up cultuur.
• Zeer ambitieus en vriendelijk – Je gelooft in onze ambitie om een ​​gerenommeerd merk te worden in West-Europa. Wij zoeken een ambitieuze en commercieel ingestelde collega. Je moet klantvriendelijk zijn en ervan genieten om langdurige relaties op te bouwen.

Wat levert het jou op?

• Vrijheid en autonomie – Wij geloven niet in micromanagement en krankzinnige KPI’s. Je bent je eigen baas.
• Aantrekkelijk salaris en ongelimiteerde bonus – Wij bieden een goed salaris en een zeer aantrekkelijk bonusstructuur.
• Aandeelopties – eigendom gaat in beide richtingen
• Geweldig kantoor op een geweldige locatie – Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Amsterdam (direct naast het Leidseplein) en beschikt over een eigen biertap, een pooltafel en nog veel meer!
• Flexibele uren en thuiswerken – Zolang je de klus maar afmaakt, zijn we blij!


Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Geef dan je interesse aan voor Recruitment Manager bij Cem Ahmed via het Talent Pool Team op MS Teams.