Guardianship

 

De Guardianship van CSR is een high potential programma ontworpen door Cyber Security Recruitment B.V. en cybersecuritybedrijf Custodian (www.custodian.nl). Het geeft professionals de mogelijkheid om te worden opgeleid en begeleid door experts uit de branche, beveiligingscertificaten te behalen en praktijkervaring op te doen bij topklanten. En het beste? Je wordt vanaf dag één betaald!

 

Wat ga je leren?

  • Hoe het is om in het cybersecurity domein te werken
  • Hoe je complexe (cloud)omgevingen beveiligt met van de laatste technieken
  • Tech Stuff: Scannen op kwetsbaarheden, Elastic databases, Gray log (datalake), SIEM-use-cases, Microsoft-beveiligingscentrum,
    Mantis-ticketingsysteem
  • Soft skills: professionele klantinteractie, adviesvragen, interviewvaardigheden, presentatie en spreken in het openbaar

Het leven van een Guardian

Eerste 3 maanden
Ontmoet je mede-Guardians en doe praktische professionele ervaring op bij Custodian. Besteed de helft van je tijd aan het studeren voor certificaten en haal de examens. Dit alles wordt door ons betaald!

4-6 maanden
Ontvang een softskill-training en wees voorbereid om als Security Guardian aan de slag te gaan. Doe professionele consultancy ervaring op bij topklanten onder begeleiding van je security mentor.

7-24 maanden
Word een onafhankelijke beveiligingsadviseur en help topklanten uit verschillende
industrieën met hun beveiligingsuitdagingen. Je mentor is altijd één telefoontje verwijderd, maar
je wordt nu zelf een echte ‘Security Guardian’!

+24 maanden
Met jouw kennis, certificaten en ervaring zullen veel wervingsmanagers van je nu enorme netwerk je uitnodigen voor 'een kopje koffie'. Dat is cool! Ook kan je naast een vaste baan bij onze partners aan de slag als Guardian Trainer of Mentor. Alles is mogelijk!

Andere voordelen

  • Tweewekelijkse kennisuitwisselingssessies
  • Guardianship SLACK-kanaal
  • Toegang tot trainingsmateriaal en Capture the Flag-uitdagingen
  • Exclusieve Guardianship-community-evenementen

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Geef dan je interesse aan voor de Guardianship van Cyber Security Recruitment bij Cem Ahmed via het Talent Pool Team op MS Teams.