We're hiring!

 

Yes! NOVI groeit door. Wil je onderdeel zijn van een ambitieuze organisatie die het IT-onderwijs in Nederland verandert? Wil jij je aansluiten bij een jong team van gedreven professionals, in een organisatie waar je alle kansen krijgt om jezelf door te ontwikkelen? Dan komen we graag met je in contact. 

Communicatie medewerker: Copywriter

 

Leuk dat je onze vacature hebt geopend! Wij zijn NOVI Hogeschool. ICT zit in ons bloed, en daarmee overdrijven we niet. We zijn namelijk al 60 jaar dé hogeschool voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de ICT. Dat komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. We werken elke dag hard om relevant en up-to-date onderwijs te leveren voor iedereen die een toekomst ziet in de ICT, of je nou werkt of startend bent.

Over de functie

NOVI is al 60 jaar een begrip in de IT-sector en heeft succesvolle (hbo-) deeltijdopleidingen op het gebied van IT, Bedrijfskunde, beide uitgeroepen tot ‘topopleiding’ door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.), en Verkeer & Logistiek.

Functieomschrijving

Binnen deze functie ondersteun en werk je samen met marketing. Je controleert en (her)schrijft onze huidige content. Denk aan brochures, studiegidsen, website en advertenties. Je corrigeert daar waar nodig grammaticale fouten, zinsstructuur en opmaak.

Daarnaast schrijf je blogs over ontwikkelingen op gebied van ICT en onderwijs en stel je persberichten en overige schriftelijke communicatie op. Je stelt pakkende social media-berichten die een bijdrage leveren aan betere vindbaarheid en autoriteit van onze website. Ook ga je samen met de marketeer op zoek naar de juiste ‘tone of voice’ voor NOVI. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan NOVI’s communicatie.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau op het gebied van marketing, media of communicatie;
  • Een dienstverband van 40 uur per week;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Je hebt 1-3 jaar werkervaring als Copywriter;
  • Je bent bekend met storytelling en commercieel schrijven;
  • Affiniteit met IT is een pré.

Geïnteresseerd?

Als jouw hart sneller gaat kloppen van deze vacature, je niet vies bent van een kartwedstrijdje op zijn tijd en geniet van gezellige vrijmibo’s reageer dan direct!

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar info@novi.nl o.v.v. vacature copywriter.

contact-image

Perks

Als medewerker van NOVI heb je buiten een marktconform salaris, veel doorgroei mogelijkheden, ook de beschikking over veel leuke extra’s zoals een laptop, sportschoolabonnement, Headspace account, Spotify abonnement, Microsoft Office 365, vrije toegang tot al ons onderwijs en nog veel meer!

Doorgroeien

NOVI is een groeiend bedrijf, daar zijn we trots op. We willen NOVI met z’n allen op de kaart zetten. En dat vraagt wat van ons als werkgever, maar ook wat van alle medewerkers. Groeien is meer dan een doel op zich, het is een mindset. Dat is dan ook de reden dat je alleen maar duurzaam kunt groeien vanuit een cultuur die dat ondersteunt. Een cultuur waarin je op elkaar kunt bouwen, je je veilig voelt te experimenteren, fouten te maken en elkaar daar op constructieve wijze op kunt aanspreken. Wij bieden onze medewerkers graag de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien. Als je ambitie hebt en deze ook vertaalt naar een sterke performance is NOVI dé plek om je ambities te realiseren.