4 Oktober 2018

Vacature Copywriter

NOVI is al 60 jaar een begrip in de IT-sector en heeft succesvolle (hbo-) deeltijdopleidingen op het gebied van IT, Bedrijfskunde, beide uitgeroepen tot ‘topopleiding’ door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.), en Verkeer & Logistiek.

NOVI kan aansprekende organisaties als ABN AMRO, Young Capital, Gemeente Rotterdam, Ministerie van Defensie, Rabobank en Eneco tot haar klantenkring rekenen en levert succesvolle opleidingstrajecten aan professionals van Nederlands grootste bedrijven.

Binnen NOVI wordt er veel aandacht geschonken aan innovatie, vernieuwing en het leveren van high-end opleidingsproducten. Zowel voor hbo- als op maat gemaakte programma’s. De komende jaren zet NOVI sterk in op het ontwikkelen van innovatieve en digitale leeroplossingen. NOVI is door het ministerie van onderwijs toegelaten tot de experimenten Flexibilisering en Vraagfinanciering. Dit betekent dat NOVI meerdere leerwegen heeft ontwikkeld, waaronder Klassikaal, Online en Werkend Leren, gekoppeld aan een vernieuwd curriculum. De student krijgt hierbij zelf de regie over zijn/ haar opleidingstraject, o.a. door het combineren van verschillende leerwegen, maar ook door werkervaring in te zetten voor een verkorting van het hbo-traject.

Functieomschrijving

Binnen deze functie ondersteun en werk je samen met marketing. Je controleert en (her)schrijft onze huidige content. Denk aan brochures, studiegidsen, website en advertenties. Je corrigeert daar waar nodig grammaticale fouten, zinsstructuur en opmaak.

Daarnaast schrijf je blogs over ontwikkelingen op gebied van ICT en onderwijs en stel je persberichten en overige schriftelijke communicatie op. Je stelt pakkende social media-berichten die een bijdrage leveren aan betere vindbaarheid en autoriteit van onze website. Ook ga je samen met de marketeer op zoek naar de juiste ‘tone of voice’ voor NOVI. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan NOVI’s communicatie.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau op het gebied van marketing, media of communicatie;
  • Een dienstverband van 40 uur per week;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Je hebt 1-3 jaar werkervaring als Copywriter;
  • Je bent bekend met storytelling en commercieel schrijven;
  • Affiniteit met IT is een pré.

Heb je interesse? Stuur dan je CV met motivatie naar hr@novi.nl t.a.v. Simone van Cappelle.

Gerelateerde artikelen