17 Juli 2020

Vacature Commercieel Medewerker

Even voorstellen

Leuk dat je onze vacature hebt geopend! Wij zijn NOVI Hogeschool. ICT zit in ons bloed, en daarmee overdrijven we niet. We zijn namelijk al 60 jaar dé hogeschool voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de ICT. Dat komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. We werken elke dag hard om relevant en up-to-date onderwijs te leveren voor iedereen die een toekomst ziet in de ICT, of je nou werkt of startend bent.

Over de functie

Als commercieel medewerker ben je hét aanspreekpunt voor potentieel geïnteresseerde studenten. Onze marketingafdeling is elke dag druk bezig mensen gemotiveerd te krijgen om een opleiding te volgen bij NOVI Hogeschool. Als dat lukt, wordt er een tijd in jouw agenda gereserveerd. In dit tijdslot vertel je alle ins-en-outs over onze opleidingen en probeer je – in het geval dat iemand het zelf nog niet weet – erachter te komen welke opleiding het beste bij diegene past. Bij NOVI studeer je alleen om nieuwe dingen te leren. Het komt dan ook voor dat iemand al ervaring heeft in de IT. In dat geval doe je een inschatting hoeveel vrijstelling iemand kan krijgen. Al je werkzaamheden – of het nou gaat om het inplannen van een afspraak, het contact met je lead tot financiële data – houd je bij in ons CRM-systeem Hubspot. Daarin heb je toegang tot je persoonlijke dashboard en heb je inzicht in de omzet die jij met je team hebt gegenereerd.

NOVI gaat vanaf september live met een innovatieve nieuwe onderwijsvorm waarin de student centraler staat dan ooit. In ons curriculum studeert iemand aan een op maat gemaakt traject – deze is volledig afgestemd op de behoeftes van de student. We begeleiden erg proactief maar leggen de autonomie bij wel bij de student zelf neer. Als commercieel medewerker ben jij hiervan het gezicht: naast het geven van productinformatie is het jouw taak onze normen en waarden enthousiast over te brengen op een potentiële student. Je hoeft bij ons geen ervaring te hebben in de IT maar de praktijk leert ons dat affiniteit hiermee helpt enorm helpt. Ben jij dit creatieve en altijd enthousiaste persoon dan ben jij the-one-for-the job!

Wij zoeken naar

Iemand:

  • Die wil komen werken op onze hoofdlocatie in Utrecht;
  • Voor 40 uur per week (parttime in overleg);
  • Met HBO-denk en werkniveau;
  • Affiniteit heeft met sales;
  • Een groot inlevingsvermogen heeft en houdt van een goed gesprek;
  • Met een persoonlijke uitstraling met vermogen potentiële studenten te motiveren en inspireren;
  • Die zowel de Nederlandse taal als geschrift uitstekend beheerst;
  • Die proactief en communicatief vaardig is.

In ruil voor

Een leuke afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheden en voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling. De mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele werktijden. Een marktconform salaris en 25 vakantiedagen. Leuke extra’s zoals een laptop, sportschoolabonnement, Headspace account, Spotify abonnement, Microsoft Office 365, vrije toegang tot al ons onderwijs en nog veel meer!

Waarom jij bij NOVI past

NOVI is een innovatieve school. Daar waar het formele onderwijs al decennia hetzelfde lijkt, is dat bij ons compleet anders. Wij vinden het enorm belangrijk dat ons onderwijs een eigen signatuur heeft. Deze signatuur is anders, vernieuwend, toekomstgericht en mede mogelijk gemaakt door onze commercieel medewerkers – en dus door jou. Jouw team bestaat uit een groep hechte commerciële kampioenen met teamverband als credo. Als jouw hart sneller gaat kloppen van deze vacature, je niet vies bent van een kartwedstrijdje op zijn tijd en geniet van gezellige vrijmibo’s reageer dan direct!

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar g.vlug@novi.nl t.a.v George Vlug of neem telefonisch contact op via 030 711 5615 en vraag naar George (spreek uit als Sjors).

Gerelateerde artikelen