Traineeship Campaign Developer

 

(Traineeship)

 

Heb jij affiniteit met (e-mail)marketing, dynamische content, relationele databases en dataprocessen en wil je hier verder in doorgroeien? Lijkt het je leuk om creatieve e-mailcampagnes te versturen voor de mooiste merken? Lees dan snel verder om te ontdekken of ons traineeship tot campaign developer bij jou past!

 

Over 100%EMAIL

100%EMAIL is een jong, maar zeer ervaren e-mailmarketing bedrijf dat in korte tijd al een bijzonder respectabele klantenlijst heeft opgebouwd met o.a.: ABN Amro, T-Mobile, Mollie, Carglass, NRC, Porsche, Robeco en vele anderen. We zijn een hecht team van zo’n 30 collega’s. Zo komen we allemaal vrijdag op kantoor (nu virtueel) voor teamsessies, kennisdeling en een goed verzorgde lunch. En we sluiten de week af met een vrijdagmiddag borrel.

 

Traineeship Campaign Developer bij 100%EMAIL

Als trainee word je bij 100%EMAIL opgeleid tot campaign developer. Je start met een opleidingstraject waarbij wij jou alle ins en outs van het vak gaan leren. Je hoeft dus nog geen ervaring te hebben met e-mailmarketing. Wel affiniteit met techniek en de ambitie om je te specialiseren in e-mail.

Tijdens het traineeship leren wij jou alles over e-mailmarketing en behaal je meerdere certificaten voor de verschillende e-mailmarketing software. Na de spoedcursus e-mailmarketing werk je meteen mee in onze 100%Studio, waar je meedenkt over de tofste campagnes voor onze klanten. Na het succesvol doorlopen van het opleidingstraject ga je aan de slag als junior campaign developer.


Campaign Developer bij 100%EMAIL

Als campaign developer heb je veel vrijheid en verantwoordelijk om de bedachte e-mailcampagnes technisch te realiseren, waarbij je de e-mailmarketeers adviseert over technieken zoals databasestructuur en campagnemogelijkheden. Je voert zelfstandig de e-mailcampagnes uit voor onze klanten en optimaliseert deze. Iedere dag is anders; van het zelfstandig bedenken van e-mailcampagnes en het ontwikkelen ervan tot het meegaan naar klanten voor advies. Bij ons vind je veel afwisseling in het type klanten en verschillende markten.

De werkwijze van 100%EMAIL is net even anders dan die van menig andere bureaus. Wij werken zonder project- of accountmanagers en de e-mailmarketeer is het eerste aanspreekpunt voor klanten. Als campaign developer word je al vroeg betrokken bij projecten en kun je ook intakes bijwonen. Samen verrassen wij de klant en zorgen wij voor een beter resultaat. Bij 100%EMAIL kan je vertrouwen op een deskundige studio met creatieve én technische collega’s. Je bent proactief en je toont initiatief. We geven je de kans om impact te maken op de business en jouw ontwikkeling.Wat zoeken wij in een trainee?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt maximaal drie jaar werkervaring
 • Je bent leergierig en wil je graag specialiseren in e-mailmarketing
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent proactief en toont initiatief
 • Je bent flexibel en in staat verschillende werkzaamheden tegelijk uit te voeren
 • Je bent organisatorisch sterk en werkt nauwkeurig
 • Je hebt interesse in één of meerdere e-mailmarketing software, zoals Selligent, Salesforce Marketing Cloud, CanopyDeploy, Tripolis, Spotler en Copernica
 • Je beschikt over een analytisch vermogen en denkt vanuit de mogelijkheden die klantdata bieden
 • Je hebt interesse in datamanagement en gepersonaliseerde segmenten samenstellen
 • Je hebt interesse in het vertalen van business vraagstukken naar een technische inrichting in campagne software

Wat bieden wij?

 • Een inspirerende, snelgroeiende omgeving waarin je kunt laten zien dat het anders kan en je wordt uitgedaagd om de lat hoger te leggen bij onze diverse internationale klanten
 • De mogelijkheid om jezelf continu te blijven ontwikkelen
 • Een enthousiast team met gedreven professionals waarin iedereen van elkaar kan leren
 • Een marktconform salaris met extra benefits, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Een gezellige werksfeer, regelmatig uitjes, (virtuele) vrijdagmiddag borrels en een gezonde dosis fun!

Ben jij de 100-procenter die wij zoeken? Reageer dan nu! Wie weet word jij dan binnenkort onze nieuwe trainee.


Contact

Heb je nog vragen over dit traineeship?
Neem contact op met Tessa van der Beek: tessa@100procent.email of 06 34 32 66 74.
Je kunt haar natuurlijk ook een berichtje sturen in de Teamsomgeving van de Talent Pool. We kijken uit naar je sollicitatie!