Arbeidsbemiddeling

YER

Wij zijn een arbeidsbemiddelaar in Nederland, België en de VS. YER is actief sinds 1987. In deze periode groeiden we uit tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden. Bij IT Amsterdam houden wij ons voornamelijke bezig met het vinden en binden van jong IT-talent voor een top 200 bedrijf in Nederland. Dit doen we nu mede door ons Talent Development Programma DevOps en per 2022 ook met een programma voor Data en Security.

 

In het kort

Sector

Arbeidsbemiddeling

Soort bedrijf

Corporate

Standplaats

Amsterdam

Manier van werken

Hybrid

Onze cultuur

Bij YER staat vrijheid en ondernemerschap hoog in het vaandel. Wat dit voor jou betekend is per persoon verschillend en dat is juist waar het omdraait. Om erachter te komen wat dit dan is, gaan we samen uitzoeken terwijl jij je ontwikkeld van een starter binnen de IT tot Medior specialist.

 

Wat hebben wij nieuw talent te bieden?

Binnen ons Talent Development Programme krijg je technisch trainingen maar juist ook soft- en business skills trainingen. Daarnaast blijven wij nauw betrokken bij jou ontwikkeling gedurende het hele traject onder meer met onze nopco gecertificeerde coaches. Daarnaast kan je via ons online platform de meest recente en relevante trainingen en opleiding blijven volgen.

 

 

1. Leren & werken

Je komt als deelnemer van ons Talent Development Programme direct in dienst van YER. Na een betaald trainingstraject stroom je direct in bij een leuke organisatie op IT-gebied, waar je jouw opgedane kennis in praktijk gaat brengen.

Binnen welke specifieke organisatie of afdeling je aan de slag gaat hangt samen met je achtergrond en ambities. YER kijkt tijdens het gehele traject naar je wensen, want jouw persoonlijke ontwikkeling is ons uitgangspunt.

2. Volgen van opleidingen

Dit Talent Development Programme begint met een intensief IT-trainingstraject van twee maanden, verzorgd door een erkend opleidingsinstituut Vijfhart IT-Opleidingen. 

Dit is een versneld technisch leerprogramma, waarin je alle benodigde kennis opdoet om aan de slag te gaan bij onze opdrachtgever. Je leertraject wordt gecompleteerd met door YER aangeboden soft skills trainingen, business skills trainingen en persoonlijke coaching.

Via YER kun je hiernaast meer dan 80 onlinetrainingen volgen. Deze e-learningmodules van New Heroes zijn dé manier om waar en wanneer je wil aan je competenties te werken.

Na het trainingstraject stroom je in bij een organisatie op IT-gebied, waar je jouw opgedane kennis als  direct in praktijk gaat brengen.

3. Persoonlijke coaching

Tijdens coachingsessies helpen we jou het beste uit jezelf te halen, aan de hand van onder meer een persoonlijk ontwikkelingsplan: waar sta je nu en waar sta je over twee jaar? Met dit ontwikkelingsplan als leidraad werk je samen met een NOBCO-coach doelgericht aan jouw groeiambities.

Contactpersoon: Robin Brand

Ik ben Robin Brand, 32 jaar oud en woonachtig in Haarlem. Ik ben inmiddels 4 jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling, in verschillende functies. Ik houd van snowboarden, padel, films en muziek. Als je met mij in contact wil komen, bijvoorbeeld om meer te weten te komen over ons Talent Development Programme, stuur me dan een bericht via het Talent Pool Team op MS Teams.