ICT

Valori

De specialisten van Valori helpen klanten met de kwaliteit van hun IT-systemen. In alle fasen van de software development lifecycle en zelfs daarna. Het resultaat is sneller naar productie met een betere kwaliteit. Dit doen we al meer dan 30 jaar. Specialisten met passie voor hun vak en kennis van de markt, die zichzelf en elkaar blijven uitdagen om slimme testoplossingen toe te passen. Niet voor niets zijn wij dé nummer 1 in QA en Testen.

 

In het kort

Sector

ICT

Soort bedrijf

MKB

Standplaats

Randstad

Manier van werken

Hybrid

Onze cultuur

Valori heeft een herkenbare en eigen cultuur. Kenmerkend zijn de platte organisatiestructuur en lage drempels. Met veel aandacht voor de individuele medewerker, maar ook voor de teamgeest. We streven naar een juiste balans tussen werk en privé. We willen onafhankelijk zijn in ons doen en laten, zijn kritisch opbouwend en open en we zeggen altijd waar het op staat. Dat mag je van ons verwachten, want dat verwachten wij ook van jou.

Eigenaarschap

Als Valoriaan nemen én voelen we de verantwoordelijkheid voor alles wat we doen. We staan voor de toegevoegde waarde die we realiseren voor onze klanten: we zorgen dat het goed komt. Daarmee geven we betekenis aan ons werk, voor de klant en voor onszelf.

Toegewijd

Met passie en toewijding werken we om de doelen van onze klanten en onze persoonlijke doelen te bereiken. Daarvoor dagen we onszelf uit, verleggen we onze grenzen als individu en als team, én zorgen we goed voor onszelf door op tijd onze eigen grenzen te stellen. Met deze mentaliteit zorgen we voor de juiste balans om het maximale resultaat te behalen.

Vindingrijk

We zijn creatief, bedenken slimme oplossingen en komen met inventieve ideeën. Door de inzet van onze oplossingen en ideeën maken we ons werk steeds leuker en beter. We creëren hiermee toegevoegde waarde voor de klant en voor onszelf.

Wat hebben wij nieuw talent te bieden?

Bij Valori sta JIJ centraal, want jij bent ons belangrijkste goed. Daar investeren we maximaal in. Jij bepaalt de toon en jij bepaalt de snelheid. Want jouw carrière en jouw succes is ons succes. We bieden je alle mogelijkheden, in opleiding en begeleiding. Samen maken we onze ambities waar!

 

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Je krijgt eigen employee journey. Waar wil jij naartoe en wat heb je daarvoor nodig? Samen zetten we de route uit. Onze eigen Valori Academy helpt je met een groot aanbod aan opleiding, training en coaching.

Gave opdrachten

Je gaat aan de slag bij uiteenlopende klanten in verschillende sectoren. Dat kunnen hele grote klanten zijn, maar soms ook wat kleinere. Voorop staat dat jij blij bent met de opdracht waar je aan de slag gaat. Dat je voldoende uitdaging hebt en kunt groeien in je vak en als mens.

Goed salaris en mobiliteitsbudget

Je krijgt een goed salaris en een aantrekkelijke variabele beloning die we afstemmen op jouw wensen. Daarnaast krijg je een mobiliteitsbudget dat je kunt besteden aan een leaseauto, je eigen auto, OV of een elektrische fiets.

Contactpersoon:
Frances Duivenvoorde

Hoi! Ik ben Frances en Recruiter bij Valori. Als je meer wilt weten over Valori als werkgever en de mogelijkheden die we jou kunnen bieden, neem dan gerust contact met me op. Je kan mij bereiken op nummer 06 10092746 of via mail recruitment@valori.nl. Spreek ik je snel?