Tech

Torvi

De wereld van recepten en koken revolutioneren, dat is wat het nieuwe social media platform van Torvi wil bereiken. Wil jij meegroeien met deze veelbelovende start up? Check dan onze vacatures!

 

In het kort

Sector

Tech

Soort bedrijf

Startup

Standplaats

Nijmegen

Manier van werken

Hybrid

Onze cultuur

Bij Torvi kan je mee ontwikkelen met de groei van het platform. We bestaan uit een jong en enthousiast team, waarin eigen initiatieven en meedenken wordt gestimuleerd.

 

Open en transparant

Met een eerlijke cultuur willen we zoveel mogelijk groei stimuleren. Door van elkaar te leren en feedback te geven wordt niet alleen het bedrijf beter, maar ook jij als persoon.

Testen en leren

Al onze aannames en ideeën willen we testen. Blijkt iets te werken? Top, dan voeren we het op grotere schaal uit. Blijkt het niet te werken? Dan leren we ervan en gaan we door met de volgende test.

Flexibiliteit

In een start up moet je de flexibiliteit hebben om te veranderen van directie en waardepropositie. Dit is voor ons daarom ook erg belangrijk, omdat we op deze manier het best mogelijke platform voor ons publiek kunnen realiseren.

Wat hebben wij nieuw talent te bieden?

Ga aan de slag bij Torvi en ontwikkel jezelf in een open omgeving. Bij ons ben je nooit uitgeleerd en kun je bijdragen aan de groei van Torvi als startup.

 

 

1. Groei mee met het bedrijf

Bij Torvi heb je de kans om aan het begin te staan van iets groots. Op dit moment aansluiten betekent automatisch dat je veel inspraak hebt in het bedrijf, en dat deze alleen maar kan groeien naarmate het bedrijf gaat uitbreiden. Leren en feedback geven staat voorop, waardoor we elkaars prestaties blijven verbeteren en daarmee ook de prestaties van het bedrijf. Ten slot is er ruimte voor zelfontwikkeling door bijvoorbeeld opleidingen en cursussen te volgen.

2. Open en informele cultuur

Zoals eerder vermeld staat de open cultuur voorop bij Torvi. Dit betekent dat we ons minder bezig houden met de processen en procedures die de bedrijfsontwikkeling remmen, maar we ons meer bezig houden met het creëren van de meest innovatieve werksfeer mogelijk. Dit houdt in dat we een informele werksfeer hebben, waar we open naar elkaar zijn en open zijn naar de ideeën die door anderen worden ingebracht.

3. Kantoor, salaris, etc.

Je kan werken op een fijn kantoor in Nijmegen, dicht bij het station, dat van alle gemakken is voorzien. Daarnaast is financiering mogelijk voor zelfontwikkeling, abonnementen en meer. We bieden marktconform salaris dat kan groeien naarmate het bedrijf meegroeit.

Contactpersoon:
Chris van Dommele

Hoi! Ik ben Chris, één van de oprichters van Torvi. Mocht je vragen hebben over ons bedrijf of onze functies, neem dan gerust contact met me op. Je kunt me een berichtje sturen via de Teamsomgeving van NOVI's Talent Pool.