IT en Marketing

Social Brothers

Bij Social Brothers focussen wij ons op het verder helpen van onze klanten binnen de digital marketing, design, development en innovatieve oplossingen. Groei van zowel jou als individu als binnen het team staan bij ons voorop. Werk jij ook graag in een ambitieus en snel schakelend team? Kom bij ons een kijkje nemen!

 

In het kort

Sector

IT en Marketing

Soort bedrijf

Scale-up

Standplaats

Utrecht

Manier van werken

Op locatie

Onze cultuur

De cultuur bij Social Brothers is erg toegankelijk. Iedereen met een passie voor innovatie is welkom met de juiste basis. We groeien hard en zetten persoonlijke ontwikkeling bovenaan. Daarnaast doen we een hoop dingen met elkaar naast het werken.

 

Wat hebben wij nieuw talent te bieden?

Bij Social Brothers maken wij ontwikkelplannen met nieuwe medewerkers. Je krijgt en maakt doelstelling om jezelf te blijven ontwikkelen. Dit doen we door cursussen, kennisessies en hackathons.


 

 

1. Persoonlijke ontwikkeling

Bij Social Brothers hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van het bedrijf en de collega's. Bij ons ga je aan de hand van een ontwikkelplan stappen maken in jouw carriere.

2. Work hard, play hard

Plezier op en naast de werkvloer is belangrijk. Wij werken graag met het hele team voor dezelfde doelen maar je collega's leren kennen los van werk is net zo belangrijk. 

3. Geen uitdaging is te groot

Bij Social Brothers ga je geen uitdaging uit de weg. Of het nou een grote nieuwe klant is of een technologie waar je nog nooit meer hebt gewerkt, wij zorgen ervoor dat het ons lukt.

Contactpersoon:
Luuk Ammerlaan

Ik ben Luuk en ik werk bij Social Brothers als Talent Scout. Ik vertel je graag alles over het bedrijf en waarom wij de perfecte volgende stap zijn in jouw carrière.

Tot snel!

Alles
Developer
Marketing
Service

Junior WordPress Developer

Wij zijn op zoek naar een Junior WordPress Developer met skills. Gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwikkelen van websites en heb je oog voor detail? Heb jij 0 tot 4 jaar werkervaring en leef je voor de code? Schrik je niet van een custom ontwikkeld WordPress omgeving en wil je graag meewerken aan snelle en gebruiksvriendelijke websites?

Junior WordPress

Backend Developer

In ons backend team zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van een backend developer! Je gaat werken in een team met drie collega’s en samen werken jullie aan intelligente API koppelingen en interne tools.

Backend API

Frontend Developer

Het ontwikkelen van webapplicaties, complexe maatwerkprojecten en het vertalen van problemen naar innovatieve en creatieve oplossingen. In ons team van Front-end Developers zoeken wij ondersteuning en wellicht ben jij degene die we zoeken!

Frontend Softwareontwikkeling

PHP Developer

Het ontwikkelen van websites, backend development en oog voor detail. Dat zijn drie dingen waar jij je mee kunt associëren. In ons backend team zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van een PHP Developer!

PHP Softwareontwikkeling

Junior CRM Specialist

Bij Social Brothers zoeken wij een Junior CRM Specialist die met HubSpot gaat werken om onze klanten te helpen met hun coördinatie in de route naar succes. Jij wordt de HubSpot expert, zowel voor projecten als voor implementaties bij onze klanten. Lijkt dit je wat? Lees dan verder!

CRM HubSpot

Junior Online Marketeer

Lijkt het jou gaaf om voor klanten of bedrijven de ROI te verbeteren en echt impact te kunnen maken met online marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Marketeer Junior

IT Support Project Manager

Als IT Support Project Manager bij Social Brothers ben jij verantwoordelijk voor het eerste contact met bestaande klanten. Jij coördineert alle vragen en vindt samen met jouw team van support medewerkers de beste en meest creatieve (IT) oplossingen voor onze klanten.

Support Manager