EdTech

Skillflow

Skillflow is de digitale leeromgeving voor softskills, gericht op de moderne leerling. Onze leeromgeving is mobile-only, bevat enkel micro-learnings van 3 minuten en verschillende gamification elementen. Hierdoor is Skillflow laagdrempeliger dan de traditionele leeromgevingen en veel meer geschikt voor de nieuwe generatie studenten.

 

In het kort

Sector

Educatie Technologie (EdTech)

Soort bedrijf

Startup

Standplaats

Arnhem

Manier van werken

Hybrid

Cultuur

Wij geloven dat de combinatie van groei, autonomie en zingeving het beste in iedereen naar boven haalt. Dit zijn dan ook zowel de kernwaardes in de leeromgeving die wij bouwen als in onze cultuur. Jij past binnen ons team als je continu nadenkt hoe je dingen beter kunt doen en bereid bent actief om feedback te vragen.

Groei

Je komt in onze 'codeklappers groepsapp' met daarin o.a. een fullstack developer met meer dan 10 jaar ervaring in software-ontwikkeling die jou wekelijks coacht en helpt bij het verbeteren van je code.

Autonomie

Je krijgt alle vrijheid om zelf te beslissen waar, wanneer en hoeveel uur je werkt.

Zingeving

Je bouwt mee aan de digitale leeromgeving waarmee de generaties van de toekomst de vaardigheden van toekomst gaan leren.

Wat onderscheidt Skillflow van de concurrent?

Wat Skillflow onderscheidt van de concurrenten is dat onze leeromgeving aansluit bij de belevingswereld van de generatie die zich nu in de schoolbanken bevindt. Zo zijn onze e-learnings nauwelijks te onderscheiden van Instagram story's en helpen we de student ook daadwerkelijk zijn nieuw geleerde softskills in de praktijk te brengen. Want waar de traditionele leeroplossingen stoppen bij de theorie, krijg je met Skillflow wekelijks challenges naar je mobiel gestuurd, waarmee we je helpen jouw leerdoelen in de praktijk te brengen en daarop te reflecteren. Dus niet alleen e-learning, maar ook e-doing.

 

Contactpersoon:
Joël de Regt

Mijn naam is Joël, ik ben 26 jaar en woon in Arnhem. Vorig jaar juni ben ik afgestudeerd aan de opleiding Bedrijfskunde, waar ik zelf heb ondervonden hoe inefficiënt het softskillonderwijs in Nederland eigenlijk is. Toen ik hierover ging praten met docenten en mede-studenten, kwam ik erachter dat de oorzaak hiervan in vrijwel alle gevallen lag bij het ontbreken van een tool waarmee studenten op een laagdrempelige manier kunnen leren over softskills, kunnen reflecteren op hun leerdoelen en hieraan herinnerd worden. In het laatste jaar van mijn studie ben ik daarom dit probleem gaan oplossen, met als resultaat Skillflow: de digitale leeromgeving voor softskills, gericht op de moderne leerling.

Alles
Front-end
Applicatie
Service