IT

ITQ

Wij zijn het het best gecertificeerde VMware bedrijf van EMEA en in de top 3 van de wereld. Wij leveren Managed services voor klanten in Nederland, België en Duitsland

 

In het kort

Sector

IT

Soort bedrijf

Startup

Standplaats

Beverwijk

Manier van werken

Hybrid

Onze cultuur

We leren van elkaar en delen informatie. We werken graag samen aan projecten voor persoonlijke groei én om tot de beste dienstverlening voor onze klanten te komen.

De kracht van ITQ wordt bepaald door onze kernwaarden: Passie, Authenticiteit, Eigenaarschap en Kwaliteit. Alhoewel deze kernwaarden ons belangrijkste kompas vormen, weerspiegelt dit onze cultuur niet volledig. Daarom zijn wij dieper in onze cultuur gaan graven en samen met een groep ITQ-ers het gesprek aangegaan. Wat maakt ITQ uniek en zo leuk om voor te werken en hoe kunnen we dit beschrijven?

Een aantal brainstormsessies (en pizza’s) verder hebben wij antwoorden gevonden op onze brandende vragen. Wat maakt ITQ uniek en fijn om voor te werken? Het antwoord op deze vraag vind je op: https://itq.eu/nl/de-itq-cultuur/

Wat hebben wij nieuw talent te bieden?

ITQ biedt een geweldige Leer- en werkomgeving, met focus op VMware technologie, Security en Multicloud.

We zijn mensen met passie voor technologie. Dat maakt dat we genieten van wat we elke dag doen, het is wat ons bindt en wat ons tot team ITQ maakt.

We groeien ongelooflijk snel en zijn altijd op zoek naar de slimste, scherpste geesten om ons team te versterken. Jouw enthousiasme, frisse ideeën en technologische innovatie kunnen ons vooruit helpen.

 

1. Jouw ontwikkeling centraal

Wij geloven dat we met onze services een ‘driver’ zijn voor technische innovatie welke het klantsucces daadwerkelijk ondersteunt. Door onze technische kennis en skills lopen we voorop in het VMware veld en worden we daar keer op keer om geroemd door VMware. Dit uit zich in dat wij één van de weinige global spelers zijn die experts in dienst hebben over het hele VMware portfolio.

Hierdoor zetten wij jouw persoonlijke ontwikkeling voorop!

2. Aantrekkelijk salaris

Een aantrekkelijk salaris, reiskosten vergoeding, smartphone en een laptop.

3. Ruimte voor jouw ideeën

Je komt te werken in een platte en informele organisatie waar iedereen met zijn ideeën kan bijdragen aan succes.

Contactpersoon: Mike Janssen

Mike Janssen is VP Managed Services van ITQ. Wil je in contact komen met Mike of reageren op één van de vacatures, stuur hem dan een bericht via het Talent Pool-Team binnen MS Teams. 

Alles
IT