IT

GTS-Online

Onze compleet verzorgde, efficiënte én veilige online werkplekken passen perfect bij de behoeften van middelgrote organisaties: schaalbaar, betrouwbaar én comfortabel. Overtuigd dat ICT er is om mensen te dienen en optimaal te laten functioneren, zorgen wij dat processen, applicaties en infrastructuur op intelligente wijze op elkaar zijn afgestemd. Met ons eigen cloudplatform staan we garant voor goed en veilig databeheer.

Onze hoogopgeleide professionals staan direct voor je klaar. Zo helpen wij bedrijven om prettig én effectief te werken, waar je ook bent.

 

In het kort

Sector

ICT-dienstverlening

Soort bedrijf

MKB

Standplaats

Veenendaal

Manier van werken

Hybrid

Onze cultuur

We zijn een kleine, platte organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Of het nu gaat om support, onboarding en migraties of de samenstelling van soft- en/of hardware. Door onze kennis en expertise te koppelen aan de wensen van mensen realiseren we de meest effectieve en prettig werkbare ICT. Door alles wat los en vast zit te automatiseren maken we ons eigen werk leuker en kunnen we ons steeds weer verder ontwikkelen en verbeteren.

 

Wat hebben wij nieuw talent te bieden?

We hebben een eigen cloudplatform, maar kijken natuurlijk om ons heen en gebruiken graag mooie diensten uit de public cloud. We leveren diensten met alleen onze eigen hoogopgeleide medewerkers die daardoor direct in actie kunnen komen, we zijn daardoor zeer flexibel en kunnen bouwen op de hoogwaardige kennis die binnenshuis blijft. Een perfecte combinatie om te zorgen dat onze klanten op een prettige en effectieve manier hun werk kunnen doen.

 

 

1. Hbo-werkomgeving

Een echte hbo-werkomgeving. We houden er niet van om domme dingen te doen en dat betekent dat we alles naar een hoog niveau brengen en slim oplossen. Al je collega's zijn minimaal hbo-opgeleid en dat zorgt ervoor dat er een compleet team om je heen staat die je verder kan helpen.

2.Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid

Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Uiteraard werk je in een team, maar je hebt naarmate de tijd verstrijkt steeds meer eigen projecten, zowel intern als bij klanten, die je zelfstandig tot een goed einde brengt. Kom je er eens niet uit? Dan staat iedereen klaar om je verder te helpen zodat je weer verder kunt.

3.Veel doorgroeimogelijkheden

De meeste techneuten starten bij ons op hetzelfde niveau, veelal met een klein beetje werkervaring, en leren de eerste periode met name ons hybride cloudplatform kennen. We gooien je niet in het diepe en zorgen voor een goede start. Daarna is het ook aan jezelf om te bepalen waar je naar toe wilt groeien, samen met onze organisatie. Hardcore de techniek in of meer richting consultancy? Laten we samen ontdekken wat bij jou past.

Contactpersoon:
Johan de Haan

Hoi, ik ben Johan. Ik ben samen met Alfred eigenaar van GTS-Online en we vormen samen de directie. Waarbij Alfred met name de technische kant pakt zorg ik voor sales & marketing, maar ook voor werving van nieuwe talenten. Binnenkort eens kennismaken?

Alles