Grond-, weg- en waterbouw

Green Road Equipment

Green Road Equipment BV (GRE) is in 2020 opgericht en richt zich op de ontwikkeling van emissie loos bouwmaterieel ten behoeve van de infra-bouwsector. De visie is dan ook om richting de toekomst verder in te zetten op de transitie van traditioneel met diesel aangedreven materieel naar emissie loos asfaltverwerkingsmaterieel. Zodoende wil het bedrijf een vertrouwd adres worden voor de verkoop, lease of verhuur van elektrisch aangedreven asfaltverwerkingsmaterieel voor grote en kleine bouwbedrijven binnen de infra branche.

 

In het kort

Sector

Grond-, weg- en waterbouw

Soort bedrijf

Startup

Standplaats

Mook

Manier van werken

Op locatie

Onze cultuur

Green Road Equipment BV is een klein bedrijf met een platte organisatiestructuur en een open bedrijfscultuur. 

Alles op één locatie

Bedenken, ontwikkelen en bouwen vindt op dezelfde locatie plaats.

Directe communicatie

De communicatie is direct op ieder niveau.

Complete kennispuzzel

Iedere medewerker beschikt over een onmisbaar stuk kennis. Samen vormen wij de complete kennispuzzel die het realiseren van nieuwe transities mogelijk maakt.

Wat hebben wij nieuw talent te bieden?

De bundeling en inbreng van kennis en het met kennispartners gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe emissieloze toepassingen van verschillende elektrisch aangedreven machines, biedt GRE de mogelijkheid om versneld ervaring op te doen door nieuw ontwikkelde technieken (elektrisch en/of waterstof aangedreven) te testen. In Nederland zijn wij daar wereldwijd gezien, uniek in. Door de inzet op lopende bouwprojecten is het mogelijk om de opgedane kennis en innovaties te gebruiken om de ontwikkelingen verder uit te breiden naar steeds zwaardere machines en tevens toe te passen op bestaand materieel dat al door aannemers en verhuurbedrijven ingezet wordt.

 

 

Jouw kennis direct toepassen op concrete transitieprojecten

Veel ervaring opdoen bij de elektrificatie van dieselaangedreven materiaal

Een uitstekend salaris met gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden

Contactpersoon:
Wilfred Sleijffers

Als eigenaar van GRE is Wilfred al decennia lang actief betrokken bij de verhuur, reparatie, onderhoud en revisie van asfaltverwerkingsmaterieel en gespecialiseerd personeel. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is in het DNA van het bedrijf geborgd. In 2018 wist de eigenaar van GRE met zusterbedrijf Geba nog door te dringen tot de finale van de MVO-award binnen het “Rijk van Nijmegen”. Interesse in één van de vacatures? Neem dan contact met Wilfred op in de Teams-omgeving van de Talent Pool.

Alles
Front-end
Applicatie
Service