Cyber Security

Cyber Security Recruitment

Opgericht door een IT recruiter en een ethisch hacker is Cyber Security Recruitment (CSR) het eerste Nederlandse recruitmentbureau dat zich 100% op Cyber Security focust. Vanwege onze expertise op het gebied van Cyber Security en recruitment begrijpen wij wat bedrijven zoeken en weten wij welke carrièremogelijkheden er voor Security professionals liggen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwde partij met een uitgebreid netwerk van bedrijven en Security experts van over de hele wereld.

 

In het kort

Sector

Cyber Security

Soort bedrijf

Scale-up

Standplaats

Nederland

Manier van werken

Op locatie, hybrid, remote

Onze cultuur

Het CSR-team bestaat uit ervaren recruitment professionals en Security professionals. Gezamenlijk hebben wij een goed zicht op ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt. Dit stelt ons in staat om op basis van de wensen van een professional unieke kansen voor te leggen.

 

Wat hebben wij nieuw talent te bieden?

Naast diverse rollen bij partner-organisaties bieden wij studenten van NOVI het Guardianship aan: een doorstroomtraject voor studenten die graag door willen groeien tot Security professional. Zij worden getraind door experts uit de sector, behalen certificaten en doen praktijkervaring op bij topklanten. En het beste? Je wordt vanaf dag één betaald!


 

 

Contactpersoon:
Cem Ahmed

Leuk om kennis te maken! Als partner manager – met een afgeronde Bootcamp Ethical Hacking op zak – leg ik de verbinding tussen bedrijven en (young) professionals. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt wat betreft het Guardianship en koppel ik talent aan innovatieve projecten bij topbedrijven. Interesse in één van onze functies? Stuur me dan bij voorkeur een e-mail op cem@csrecruitment.nl.