Arbeidsbemiddeling IT

Brunel

Connecting Specialists to Pioneering Projects. Dit is wie we zijn: een krachtig, wereldwijd netwerk dat de meest getalenteerde en ervaren specialisten verbindt met zowel hedendaagse als pionierende projecten. Met 100+ kantoren en meer dan 12.000 specialisten wereldwijd, leveren wij flexibele personeelsoplossingen die mondiale projecten transformeren.

 

In het kort

Sector

Arbeidsbemiddeling IT

Soort bedrijf

Corporate

Standplaats

Amsterdam

Manier van werken

Op locatie, hybrid, remote

Onze cultuur

Alle Brunel professionals delen bepaalde kernwaarden en kwaliteiten. Ze zijn ambitieus, enthousiast, professioneel en resultaatgericht. Onze bedrijfscultuur is uniek door onze sterkste troef: onze mensen. Zij leveren allen een unieke bijdrage met hun ambitie en passie. Een professionele instelling met ruimte voor persoonlijk contact en persoonlijke ontwikkeling staan voorop.

 

One Brunel

Ondernemerschap en kennis vormen de basis van onze identiteit. Ondanks ons enorme wereldwijde netwerk vormen we altijd “One Brunel”.

Uitstekende dienstverlening

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ons van onze concurrentie onderscheiden door onze uitstekende dienstverlening. Wij richten ons op een zeer hoge kwaliteit van het accountmanagement en diepgaande kennis van de markten en sectoren. Jij ziet dit terug doordat we jouw ambitie centraal stellen en pro-actief met je meedenken.

Jouw toekomst

Een echte ‘Bruneller’ denkt in kansen en mogelijkheden zonder het belang van klanten en collega's uit het oog te verliezen. Als jij bij ons komt werken, verzeker jij je van een betrouwbare werkgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities waar kunt maken.

Wat hebben wij nieuw talent te bieden?

Als je aan de slag gaat via Brunel, kun je lid worden van een van onze community’s. De community’s van Brunel geven jou als IT-specialist toegang tot diverse opdrachtgevers. Iedere opdracht past bij de volgende stap in je loopbaan. Jij bepaalt of je ergens langer blijft of regelmatig wisselt van opdrachtgever. Het voordeel is dat je bij ons in dienst komt. Je krijgt dus één contract en maakt daarmee deel uit van de Brunel Community. 


 

 

1. Vakgerelateerde events

Je krijgt toegang tot vakgerelateerde events en kunt netwerken met andere IT-specialisten.

2. Brunel Academy

Je kunt onbeperkt gebruikmaken van de Brunel Academy, waarmee je cursussen, trainingen en opleidingen kunt volgen.

3. Ambitie

We bieden je uitdagende en diverse opdrachten aan die passen bij jouw ambities.

Contactpersoon:
Lennart van Zeggeren

Mijn naam is Lennart van Zeggeren, 30 jaar oud en werkzaam als Sales Consultant binnen onze businessline IT. Binnen IT hebben wij een drietal business units, namelijk Services, Software en Infrastructure. Ikzelf ben verantwoordelijk voor onze business unit IT-Software. Vanuit mijn rol heb ik de focus op professionals die willen werken binnen Software. Wel kan ik vanuit mijn rol de specialisten onder de aandacht brengen, bij andere business units op IT-gebied (Services en Infrastructure).