Marketing Automation

100%EMAIL

100%EMAIL is een jong, maar zeer ervaren e-mailmarketing bedrijf dat in korte tijd al een bijzonder respectabele klantenlijst heeft opgebouwd met o.a.: ABN Amro, T-Mobile, Mollie, Carglass, NRC, Porsche, Robeco en vele anderen.

 

In het kort

Sector

Marketing Automation

Soort bedrijf

Scale-up

Standplaats

Rotterdam

Manier van werken

Op locatie

Onze cultuur

Bij 100%EMAIL werken gedreven specialisten en je wordt gestimuleerd om je blijven te ontwikkelen. Wij zijn een hechte platte organisatie met korte lijnen. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor lol.

Wat hebben wij nieuw talent te bieden?

De werkwijze van 100%EMAIL is net even anders dan die van menig andere bureaus. Wij werken zonder project- of accountmanagers en de e-mailmarketeer is het eerste aanspreekpunt voor klanten. Als campaign developer word je al vroeg betrokken bij projecten en kun je ook intakes bijwonen.

 

 

Opleiding

Wij leiden je verder op in het vakgebied.

Jonge organisatie

Een jonge frisse organisatie met een fijne werkcultuur. Een goede balans tussen werk en privé door parttime mogelijkheden.

Samenwerking

Samenwerken met de beste specialisten uit het vakgebied.

Contactpersoon:
Tessa van der Beek

Hi, ik ben Tessa! Binnen 100%EMAIL ben ik het aanspreekpunt op het gebied van HR en recruitment. Stuur me gerust een berichtje in de Teamsomgeving van de Talent Pool!