15 Januari 2019

Sales medewerker

Functieomschrijving

Ben je succesvol in sales en toe aan een nieuwe uitdaging? Kun je goed en overtuigend communiceren?

Het binnenhalen van nieuwe studenten begint bij jou. Als sales medewerker spreek je namelijk dagelijks potentiele studenten die interesse hebben getoond in onze opleidingen. Daarnaast ga je ook zelf op zoek naar nieuwe potentiele studenten, bijvoorbeeld via LinkedIn. Je begeleidt het gehele traject, vanaf het moment dat zij informatie opvragen over de opleidingen tot het moment van inschrijving als student. Naast het telefonische contact beantwoord je vragen per mail, chat en voer je intakegesprekken.

Je hebt de volgende resultaatgebieden:

Wat vragen wij van jou?

 • Realiseren van maanddoelstellingen in B2C sales.
 • Proactief potentiele studenten benaderen.
 • Het voeren van persoonlijke intakegesprekken.
 • Adviseren over studiemogelijkheden en eventuele barrières ten aanzien van de aankoopbeslissing wegnemen.
 • Verzorgen van open avonden, informatiesessies en beurzen.

Functie-eisen

 • Hbo werk en denkniveau;
 • Servicegerichte en commerciële instelling;
 • Sociaal en communicatief vaardig;
 • Ervaring met telefonische sales;
 • Groot inlevingsvermogen;
 • Affiniteit met de ICT (opleidingen)branche is een pré.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan (minimaal 32 uur) met veel vrijheid en zelfstandigheid in een dynamische werkomgeving. Je komt te werken in een ambitieus en enthousiast team waarin volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Ook krijg je de mogelijkheid om mee te denken over een betere en efficiëntere inrichting van het salesproces. Marktconform maandsalaris, afhankelijk van vooropleiding en werkervaring, aangevuld met een passende bonusregeling, die gekoppeld is aan het halen van je targets.

Bedrijfsprofiel

NOVI is al 60 jaar een begrip in de IT-sector en heeft succesvolle (hbo-) deeltijdopleidingen op het gebied van IT. NOVI kan aansprekende organisaties als ABN AMRO, Young Capital, Gemeente Rotterdam, Ministerie van Defensie, Rabobank en Eneco tot haar klantenkring rekenen en levert succesvolle opleidingstrajecten aan professionals van Nederlands grootste bedrijven.

Binnen NOVI wordt er veel aandacht geschonken aan innovatie, vernieuwing en het leveren van high-end opleidingsproducten. Zowel voor hbo- als op maat gemaakte programma’s. De komende jaren zet NOVI sterk in op het ontwikkelen van innovatieve en digitale leeroplossingen. NOVI is door het ministerie van onderwijs toegelaten tot de experimenten Flexibilisering en Vraagfinanciering. Dit betekent dat NOVI meerdere leerwegen heeft ontwikkeld, waaronder Klassikaal, Online en Werkend Leren, gekoppeld aan een vernieuwd curriculum. De student krijgt hierbij zelf de regie over zijn/ haar opleidingstraject, o.a. door het combineren van verschillende leerwegen, maar ook door werkervaring in te zetten voor een verkorting van het hbo-traject.

Heb je interesse? Stuur dan je CV met motivatie naar hr@novi.nl t.a.v. Simone van Cappelle.

Gerelateerde artikelen