30 September 2016

NOVI’s Topopleiding hbo ICT wederom de beste van Nederland

NOVI Hogeschool is ook dit jaar weer uitgeroepen tot de beste deeltijdopleider in de IT. De Keuzegids 2017, die gisteren werd gepubliceerd, geeft NOVI´s deeltijdopleiding hbo ICT ook dit jaar wederom het predicaat Topopleiding.

Ook wordt NOVI, samen met een tweetal andere, specifiek benoemd als één van de beste deeltijdopleiders van Nederland.

Bij die winnaars zitten ook een paar opvallende kleine scholen zoals de Fotovakschool en de hogeschool NOVI, voor ICT en bedrijfskunde. 

– citaat: Keuzegids Hbo 2017

Het Centrum voor Hoger Onderwijs Informatie beoordeelt elk jaar meer dan 1200 opleidingen en vergelijkt deze met elkaar in de jaarlijks uitkomende Keuzegids. Opleidingen en opleiders worden met elkaar vergeleken op het gebied van opleidingsinhoud, toelatingseisen en collegegeld. Daarnaast is, ook in het geval van NOVI, bij veel opleidingen gekeken naar gedetailleerde informatie inzake het studiesucces, de intensiteit van de opleiding (contacturen), de beoordeling door keuringsinstantie NVAO en de tevredenheid van studenten.

NOVI is enorm trots om ook dit jaar voorloper te zijn. Juist omdat het afgelopen studiejaar een periode van transitie was. NOVI heeft op verschillende vlakken veranderingen doorgevoerd, die in het komende jaar vrucht zullen dragen. We zijn er dan ook van overtuigd volgend jaar weer als beste uit de bus te komen en de klanttevredenheid nog verder te verhogen.

Gerelateerde artikelen