11 Oktober 2016

NOVI op weg naar 2020

30 september jl. presenteerde NOVI in het nieuwe onderkomen aan de Zonnebaan 9 te Utrecht haar nieuwe strategische visie: NOVI 2020.

Relaties, vrienden en partners werden uitgenodigd om met de opening van de nieuwe locatie het strategische programma NOVI 2020 in te luiden. Directeur Kees Louwman begon de avond met een korte terugblik op het afgelopen jaar. De jaren 2015 en 2016 stonden in het teken van transitie. NOVI zal zich ook in de komende jaren sterk blijven ontwikkelen. Aan de hand van een aantal thema’s werden de aanwezige gasten meegenomen in NOVI’s strategische initiatieven die op de planning staan, op de korte termijn en de komende jaren tot 2020.

In een interactieve sessie behandelde lector Yuri Bobbert het onderwerp: Maturing Business Information Security. Lector Barry Derksen presenteerde zijn nieuwe boek, de IT Kersensensatie, waarvan alle aanwezige een exemplaar mee naar huis kregen. Verder stond Manuel Kleijmeer, programmamanager bij NOVI, stil bij de experimenten flexibilisering en vraagfinanciering, waarmee de hbo-opleidingen bij NOVI voor een belangrijk deel worden gecompenseerd.

Kees Louwman en George Vlug (Manager Business Development) sloten de avond af met een gezamenlijke presentatie over NOVI’s visie op action learning, en de wijze waarop NOVI dat met nieuwe en digitale concepten wil gaan versterken. George eindigde de avond met dezelfde vraag als waar hij mee begon, namelijk; “Wat is de toekomst van onderwijs?” George nodigde de aanwezige uit om hun visie hier op te geven. Een aantal reacties op deze vraag is bijeengebracht in onderstaande video.

Gerelateerde artikelen