4 Juli 2016

NOVI is genomineerd voor de ICT-opleider van het jaar door Computable – Stem op NOVI!

Dé Ict-vakblad Computable heeft ict-opleiders genomineerd voor de Computable Awards 2016. Hogeschool Novi is daarbij genomineerd voor de beste ICT-opleider van het jaar.

De reden voor de nominatie is het feit dat Novi geheel op de wensen en behoeften van een bedrijf kan inspelen middels het op maat bieden van opleidingen. Zo is ons lesprogramma helemaal afgestemd op de competenties binnen het bedrijf. Bovendien worden we hoog beoordeeld door studenten en experts. Het Centrum voor Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.) brengt elk jaar in kaart welke opleidingen en instituten de beste keus zijn voor oriënterende studenten. In een lijst per categorie worden de verschillende opleidingen en hogescholen beoordeeld op verschillende factoren. De conclusies worden samengebracht in de Keuzegids Hbo 2016. Het advies in de Keuzegids is helder. Novi is de allerbeste opleider van Nederland. Niet alleen werd de hogeschool uitgeroepen tot beste deeltijdopleider van Nederland, ook werden de hbo-opleidingen Bedrijfskunde en ICT uitgeroepen tot de beste in hun categorie.

Wij zijn uiteraard enorm trots op deze nominatie voor de beste ICT-opleider van het jaar. Dagelijks zijn wij bezig om met zijn allen een kwalitatief hoogstaande deeltijd programma op te zetten voor onze studenten, waar ze enkel de vakken hoeven te volgen die relevant zijn. Doordat wij dit zo belangrijk vinden, hoeft onze student nooit meer te doen dan nodig is. Dit verklaart tevens ons hoge slagingspercentage.

Dinsdag 1 november 2016 wordt de winnaar van de Computable Awards 2016 bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen