NOVI MAASTRICHT

NOVI is bij uitstek een opleider waar je doelgericht kunt werken aan het realiseren van je ambities. Geen lange colleges over onderwerpen die je allang beheerst, maar precies dat doen wat ervoor zorgt dat je groeit als professional.

HBO-ICT IN MAASTRICHT

ICT opleidingen in Maastricht

NOVI heeft begin 2017 ook een filiaal in Maastricht geopend. Hiermee zijn onze geprezen ICT opleidingen ook beschikbaar in het zuiden van het land. Bij NOVI Maastricht leiden wij onze studenten efficiënt en effectief op tot ICT specialisten. Het filiaal is ideaal gelegen te Randwyck, vlakbij het treinstation en het academisch ziekenhuis. Kom gerust eens langs voor een verkennend gesprek of download meteen de online brochure.

 • Verkort hbo-traject

  Bij aanvang wordt met elke student gekeken welke vakken hij/zij nog moet volgen om te kunnen afstuderen. Door middel van een op te bouwen portfolio, gebaseerd op de kennis en ervaring waar de student al over beschikt, wordt bepaald voor welke vakken vrijstelling kan worden verkregen. Vaak betekent dit dat een student veel sneller dan in de reguliere 4 jaar zijn titel kan halen. [Meer info]

 • Docenten uit het bedrijfsleven

  NOVI zet freelance-docenten in. Naast hun docentschap zijn zij werkzaam in het werkveld dat betrekking heeft op de opleiding. Dit maakt dat er tijdens de lessen veel interactie is. De docenten weten wat er leeft in de praktijk, zodat ze hierop kunnen inspelen tijdens de lessen.

 • Action learning

  NOVI hanteert Action Learning als methodiek voor het onderwijs. Hiermee stellen we de student in staat actief te leren en met de stof bezig te zijn. Bij Action Learning pas je op verschillende manieren de theorie toe. Een ding staat vast: het is niet het klassieke hoorcollege waarin de docent de stof uit het boek nog eens ‘langs laat komen’.

  Wat doe je wel? Je analyseert gezamenlijk of individueel een probleem, het liefst uit eigen praktijk. Bij Action Learning ga je op onderzoek uit, zoek je oplossingen, past ze toe en evalueert gezamenlijk. Is het probleem nu opgelost en vooral: wat heb je ervan geleerd?

 • Aangewezen kwaliteit

  Stichting Hoger Onderwijs NOVI heeft een NVAO-accreditatie en is in alles gelijk aan alle andere hogescholen in Nederland, met uitzondering van ‘bekostiging’ door de Minister van Onderwijs. De hbo-opleidingen leiden tot een getuigschrift en geven recht op de titel bachelor of ingenieur.

  Je kunt ons vinden in het zgn. CROHO-register onder het nummer 24HR.

NOVI IN MAASTRICHT

NOVI opent een nieuwe vestiging in Maastricht

Vanaf 1 januari jl. heeft NOVI Hogeschool intrek genomen in de vestiging aan het Robert Schumandomein 2 te Maastricht. Met deze nieuwe locatie, vlak bij het Maastrichtse station Randwyck, biedt NOVI een creatieve, open ruimte voor studenten om elkaar te ontmoeten, te werken en natuurlijk colleges te volgen.

WETEN HOEVEEL VRIJSTELLING EN SUBSIDIE JIJ KUNT KRIJGEN?

Subsidie

Wil je weten hoeveel subsidie jij zou kunnen ontvangen? Doe dan snel de Subsidie Quickscan!

Vrijstelling

Wil je weten hoeveel vrijstelling jij zou kunnen krijgen? Doe dan snel de Vrijstelling Quickscan!

MEER WETEN? - BEL ONS: 043-3638333

Of neem contact met ons op via e-mail!