NOVI LAB

Binnen het NOVI LAB houden wij ons bezig met de ontwikkeling en development van nieuwe didactische en technologische leerconcepten. Hierbij combineren wij decennia aan opleidingservaring met nieuwe, frisse en creatieve inzichten en komen zo tot innovatieve oplossingen die ons helpen doelen van onze klanten nog beter te realiseren. Of het nu gaat om een afdelingsreorganisatie of iemands ambitie om promotie te maken.

Contact

Dit is wat we doen:

Producten en diensten

Conceptontwikkeling

Van branded platformen tot een MOOC op maat.

Learning data

Accurate learning data, vertaald naar effectieve dashboards.

Gamification

Stimuleren van motivatie en betrokkenheid met gamification.

Learning communities

Communities die het leerklimaat binnen organisaties ondersteunen.

Webinar

Live webinars en productie van creatieve leercontent.

Nano degrees

Certificering  en toetsing van digitale modules.

Innovatie

Onze filosofie

Onze focus ligt altijd op het creëren van individuele meerwaarde. Als je een individu effectief kunt ondersteunen in het realiseren van zijn doelen, maak je ook als organisatie, afdeling of klas aantoonbare stappen.

NOVI slaat de brug tussen educatie en technologie. Het toepassen of implementeren van leertechnologie is voor ons geen doel, het is een middel, een onderdeel van het instrumentarium dat wij gebruiken om de best mogelijk leeromgeving te creëren binnen een organisatie.

Een concept op maat

Maatwerk

Elke opdracht is maatwerk. Echter, in een oriënterend gesprek kunnen we al een goed beeld geven van de mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.